Greenwater 0 #1 Публикувано 28 Октомври, 2007 Умолявам новите ,колеги да спрат да пускат безмислени постове и да дават мнения по всяка тема .Във ФОРУМА има ТЪРСАЧКА там може да се прочете всичко което ви интересува ,не е нужно да се пускат 100 теми от рода купих си кола 1.3 мога ли да и сложа чип ?или японските части ми казаха, че са много скъпи врерно ли е ?АМАН и не е нужно ако човек не е запознат с нещо да дава коментари по него щото е най-малкото смешно в очите на другите.Добре е преди да се пускат нови теми или мнения да се прочетат правилата на форума ,те не са създадени просто за да ги има а за да се четат . Особенно неприятно впечатление прави да коментираш теми в рубриките ПРОДАВАили да даваш някво мнение в ТЕХНИЧЕСКИ ВЪПРОСИ ,ако не си 100% сигурен в него. За тая работа има хора който са наясно с нещата и добре ,че ги има .А ако някой е решил ,че това е чат канал ,опс в грешка е за тая работа има mIRC канал #VTEC .Aре със здраве . Нищо лично към никого. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #2 Отговорено 28 Октомври, 2007 няма да е лошо да има важна тема за тоз канал #vtec , явно не го знаят много хора и постоянно е празен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #3 Отговорено 28 Октомври, 2007 Верно си е все празен. И никои не говори в главния канал, и не отговаря също??? Не разбирам защо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #4 Отговорено 28 Октомври, 2007 Верно си е все празен. И никои не говори в главния канал, и не отговаря също??? Не разбирам защо!ми не си прав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #5 Отговорено 28 Октомври, 2007 е що да е празен бе аз ся влезнах и има 16 човека точно ако тва е празно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #6 Отговорено 28 Октомври, 2007 Пегъзий Музивски Къде съм аз, къде сте вие?!Water-e, ти малко така ми изглеждаш. Забрави времето когато даваше по 20 поста на ден Аз лично отдавна спрях да чета всичко. Имам си в момента 3-5 интересни теми и си ги следя. Останалото го маркирам като прочетено. Жал ми е за модераторите, които трябва да изчитат толкова много плява, дори и тази тема в момента Щото и тя ще потъне след няколко дена, а ще дойдат новаци и ще продължат да си пишат, а ти ще продължиш да се нервиш...Дишай дълбоко и остави младежта да се развива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #7 Отговорено 28 Октомври, 2007 Пегъзий Музивски Къде съм аз, къде сте вие?!Water-e, ти малко така ми изглеждаш. Забрави времето когато даваше по 20 поста на ден Аз лично отдавна спрях да чета всичко. Имам си в момента 3-5 интересни теми и си ги следя. Останалото го маркирам като прочетено. Жал ми е за модераторите, които трябва да изчитат толкова много плява, дори и тази тема в момента Щото и тя ще потъне след няколко дена, а ще дойдат новаци и ще продължат да си пишат, а ти ще продължиш да се нервиш...Дишай дълбоко и остави младежта да се развива e там ти е проблема ,че си спрял да четеш одавна и що ?щото се напълни с плява и ти кво направи за да я намалиш ,нищо -те тва е типичен Българин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #8 Отговорено 28 Октомври, 2007 Е айде сега - байганьовщина! А какво да направи? Мислиш ли, че нещо ще постигнеш с тази тема? Браво, радвам се че има самоинициативни хора но просто няма да стане! Ще идват както каза колегата нови и нови, ще почват като мен с безсмислени теми и мнения, ще ги спират и ще се осъзнават... винаги е така, винаги така ще бъде! Не ме разбирай погрешно, и аз съм българин ще кажеш ти... да така е, но съм и реалист Айде дано тази тема подейства малко... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #9 Отговорено 28 Октомври, 2007 Стига чатили бе :) ..........тва е форум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #10 Отговорено 28 Октомври, 2007 те тва ... те тва ...трябваше да го напишеш с Ф и щеше да ми напълниш душата! К'во да направя бе, баце? Да шокам ряпата на новите ли? На теб някой шока ли ти я? Нали има модератори - да си вършат работата.Чета още много други форуми, а и съм администратор в трети, та ако почна да се пеня за този тук като птребител, хептен ще побелея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #11 Отговорено 29 Октомври, 2007 гледам си се разпалил нещо и по тоя повод ще те върна малко назад http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=3044&hl=http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=3044&hl=виж си първите няколко теми и ми кажи че си тазличен от всички отанали "нови" ... ако искаш и мойте първи няколко теми можеш да намериш искаш ли да ти намеря и тъи отговори на въпроси ?? форума се е разрастнал , хората който наистина знат вече не пишат в технически и се оправдават с това, че там само се спами и чати ( не че не е истина и аз го правя ) , и липсата на свестни отговори води до още спам и чат ... и вместо да създаваш още работа на модераторите , вземи се поспри и стига си се нервил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #12 Отговорено 29 Октомври, 2007 Бах кви тъпни съм писал леле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #13 Отговорено 29 Октомври, 2007 Бах кви тъпни съм писал леле само да не видиш мойте теми ... за това казвам да не се нервим , че 99,98% сме писали глупости а останалите 3-ма души са майстори дето се занимават само с хонда ...просто хората който се интересуват от хонда стават все-повече и заради това форума е заприличал малко на детска площадка и чат канал - не че хората са различни ...ае лека и със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #14 Отговорено 29 Октомври, 2007 И що сложи два еднакви линка стара пушко, ам? Ако някой наистина иска да помогне, да напише едно приветствено-напътстващо писмо за новобранци! Ще го поопсъдим и ако е добро, ще го боцнем като важна за да е удобно за копиране когато някой иска да помага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #15 Отговорено 29 Октомври, 2007 стават грешки , другата тема беше много по-добра ... нещо за чип тунинг на а6 ставаше дума ... ама контрола ми е перфектен , но "Ц" - не и като съм копирал линка и се е получила боза ... и ... стар ли ме наричаш ... та темата вече се превърна в чат , така-че да я преместим в офф-... ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #16 Отговорено 29 Октомври, 2007 Ще я изчистя после Айдеде! Нали искате да помагате? Пишете писмо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #17 Отговорено 29 Октомври, 2007 Ще я изчистя после Айдеде! Нали искате да помагате? Пишете писмо Нека Лукчо да пише аз няя пиша нищо повече само ще чета ,щот съм нервак и маниак . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #18 Отговорено 30 Октомври, 2007 Не се оправдавай. Свърши нещо полезно, маниако Това със сигурност ще намали причините за нервността ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове