Jump to content
eDaniel

Дали може да се направи рейтинг за техническия раздел?

Recommended Posts

Здрасти Викторе,докато си се разхождах тези дни из "техническите" теми в главата ми се завъртя нещо... Дали може да се направи някаква система за оценяване на постовете на хората. В смисъл примерно на всеки, на който даден пост му се е видял полезен да го оценява чрез натискане на бутон и така другите да виждат дали въпросното мнение е помогнало на други хора... Имам регистрация във TopSony - форум, който сигурно знаеш и там видях тази система, която много ми допадна :angry:Примерно някой пуска тема "Протече ми вода в колата" - отговарят пет човека с различни мнения и съвети. Хората, които имат подобен проблем и четат пробват предложението и според зависи дали то им е помогнало или не могат да кажат "благодаря" или нещо от сорта, което да помага на другите да се ориентират :angry: Огледах темите докъм 2004-та година и не видях подобна тема (възможно е да съм пропуснал) та ще ме извинявате ако има подобен въпрос някъде.Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можеш вече да оцениш всеки човек.. всеки един! Да поставиш мнение в профила му, да му дадеш рейтинг от 1 до 5... това е достатъчно според мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..........................

А ако и 5-те поста са различни правилни подходи.............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..........................

А ако и 5-те поста са различни правилни подходи.............
Значи всеки ще каже "благодаря" на този, които му е свършил работа. Аз като видя 5 човека, които са отговорили и всички имат по 3-4 "благодаря-та" ще ми стане ясно, че всички са прави за различенслучай. Или всеки от тях си има негов начин за решаване на проблема и всичките са добри. Иначе това, за което говориш е супер. На всеки въпрос по много отговори. Това пожелавам на всички :rolleyes: Иначе пак казвам, че идеята ми е само за техническия раздел.P.S. Явно на никой не му харесва идеята, което е странно при условие, че би вършила чудесна работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..............може би е по-просто да се определят тези от форума които наистина си знаят работатаи да им се сменят таговете на нещо като "хонда механик" и като дават съветхората ще си знаят че е точна работата

Тва е добра идея..........но който посещава форума знае кои са "професорите"...........а има и знаещи фенове дето не висят по форумите а под колите............незнам многоусловна задача е тва :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Вече има включен рейтинг на темите в техническите въпроси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се да е полезна на всички тази екстра. От мен благодаря. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gin

а как точно работи този рейтинг, че не чаткам, сори :rolleyes: само звездички виждам, но не разбирам как се определят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а как точно работи този рейтинг, че не чаткам, сори :rolleyes: само звездички виждам, но не разбирам как се определят

Ами като натиснеш на тях можеш и ти да дадеш от 1 до 5 звездички и съответно да я оцениш. Ако ти е помогнала и ясно ти разяснява техническия проблем - 5 примерно, ако пък си си строшил колата заради тази тема - 1 :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в момента има един проблем обаче... трябва се разчита на добросъвестността на всичкизащото всеки може да си оцени някоя тема както си щеи никъде не се вижда кой с колко е оценявал и защо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все пак ако повече хора гласуват резултатите ще са по-верни дори и някой нарочно да е гласувал кофти. Може би право на гласуване трябва да имат само хората с над 50 поста.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...