Jump to content
Sebastianz55

3 отделни въпроса

Recommended Posts

Привет,може ли да ме насочите как да намеря следната информация за /търсачката намерих само инфо за отделните части/.1. Как се сваля кората на шофьорската врата на сивик, 6 ген, триврат, японски, 2001. Защото централното нещо заяжда при "палеца" на самата врата и с ръка трудно се заключва и отключва а алармата издъхва и не може да затвори сама, трябва с ключ. Ако можете и да помогнете със схема на централното ще съм задължен, защото не знам къде може да се крие проблема...По принцип съм свалил guides за сивик, но там не намерих конкретно за това, за това а в интернет намирам само каталози на части.2. Също така не ми работи настройката на шофьорското огледало по хоризонтала /електрически са огледалата с подгряване конкретно на моя модел, не знам дали при всички е така/. Интересувам се как се сваля капака на огледалото, за да погледна отдолу и да коригирам неизправността.3. Пропуска ми от някъде уплътнението на шофьорското стъкло и като стои колата при дъжд се стича тънка стрйукта отвътре. Интересувам се дали се сваля уплътнението, което е отгоре за да локализирам проблема и да запуша цепнатината, от където пропуска.Благодаря много за връзки, пренасочвания и отговори.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest assfull

здрасти колега,аз съм с 5-та ама мисля че и при теб е така.има рапидки в дръжката и по конзолата с копчетата,а има едно и като отвориш вратата в предния край в по горната част на вратата,така е при мен провери.кората е на щипки и внимателно се издърпва на вътре към купето,не е нищо сложно цялата операция.за огледалото не съм сигурен,но си мисля че като разгледаш малко ще се ориентираш,все пак тези неща не са направени да се ремонтират от инжинери :angry: .за уплътнението не те разбирам,ако питаш дали се сваля,разбирасе че се сваля,просто го издърпваш и готово.после по същия начин го намушкваш в каналите.успех :angry:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sebastianz55

Ами за кората реших първо да питам, защото не може да е само на рапидки и ме е страх да не стане сакатлък ако пропусна винт. За оледалото - по принцип нямам проблем с тези неща, ама от опит знам, че от питане глава не боли. Огледалото съм го огледал от всички страни, но не хванах цаката. Допускам че може да е на щипки, но не мога да разбера къде точно са за да ги подместя леко, защото ако се счупят знам колко неприятно става. При все, че в каталозите за части гледах и ми се стори, че първо се сваля самото огледало, после се отвива винг, за да се махне капака, но ми се вижда твърде усложнено, за да е така наистина.А за уплътнението ще разгледам по обстойно... питах, защото ме е страх да не се поставя първо то а после да се хваща стъклото и да не може да се извади, но ще гледам още явно.Мерси за отговора.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми извади го само в горния край кадето ти тече :angry: ,за да ти е по лесно.не виждам смисъл да го махаш цялото

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Какво? Да ти напише ръководство как да си оправиш колата?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sebastianz55

1. Опитвам се да бъда учтив.2. Очевадно е че не искам от никой нищо друго освен информация, дори под формата на линк. Тъй като допускам, че не съм първият с шеста генерация във форума.3. По какъв повод е този заядлив тон?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си беше попълнил профила щеше да си личи че си ФЕН а не поредния тарикат, който е решил да икономиса някой лев :hondarulez: Искаш информация, ето.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...