Jump to content

Sebastianz55

Фен
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Sebastianz55

  • Ранг
    Начинаещ

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Същия проблем при мен на дясната врата. При по-хубаво време и нормална околна температура - около 18 до 26 градуса, работи. Под или над тези величини - отказва. Разглобявах и смазвах - ефект никакъв. Интересно ми е обяснението за електромагнита и умората, защото в дясната врата на видях подобни елементи.Какъв е този Мак сервиз, където могат да решат проблема?
  2. Т.е. в двигателния отсег. Отпред където излизат от самия двигател?
  3. Тъй като не искам да спамя а не откривам във форума конкретно.На Савик 6-та генерация ламбда сондата в катализатора ли се намира или в двигателния отсег?
  4. Ламбда сондата стои - в сервиза на омбре ми показва, че е на място. Чак там онези не са пипали.add: (те ако бяха почнали да вадят части откъм двигателя, намяше как да не се усетя)
  5. Привет,поради злощастно стечение на обстоятелствата ми се налага да понауча някои неща.Как мога да прочета кодът за грешка от конектора, който е до бушоните?Намерих в Гугъл, че се дава на контакт диод с два изхода от конектора, но не намерих за моята модел кои са.Също така търсих тяк и в Гугъл, но не откривам кодовете за грешка за моята генерация - може ли да ме насочите какво да търся?Като ходих при Обмре ми каза, че лампата ще продължава да свети. Та искам да се науча да спроверявам, за да съм сигурен, че няма да изскочи друг проблем освен ламбда сондата.+ Бонус въпрос ако знае някой: има ли начин да изключа ламба сондата и това да не се отрази на работата на двигателя? Защото вече имам проблем в ниските обороти (като освободя от скорост - за 5-6 секунди стои на 300-400 оборота и после качва до нормалните), заради описаната в линка история.Става дума за Сивик, 6-та генерация, Японка, 2001 г., 1400 кубика, 90 коня, бензин (няма газова и т.н. ексцесии)
  6. Точно на тръгване гледах, че през подкалника не виждам начин.Утре ще проверя за тези релси и ще пиша със снимки евентуално.
  7. Дано да е само подкалника. Сега само да разбира как се сваля...
  8. Привет,убих се да търся къде е и как се сменя, но не открих.Искам да си сменя филтъра за въздуха в купето. Споделиха ми, че се намирал зад жабката. Свалил съм едни 2500 страници с наръчник за сивик (6-та генерация мойта е японка), но там никъде не открих да е отбелязан някъде филтъра, нито как се сменя.Ще съм благдарен на помощ и пояснения.Също и ако може да запитам същото относно смяна на бензинов филтър и... дали има някаква мрежичка, която пречиства едри неща при наливане на бензина - ако да то как се вади и чисти.Мерси предварително.
  9. Привет,може ли да ме насочите как да намеря следната информация за /търсачката намерих само инфо за отделните части/.1. Как се сваля кората на шофьорската врата на сивик, 6 ген, триврат, японски, 2001. Защото централното нещо заяжда при "палеца" на самата врата и с ръка трудно се заключва и отключва а алармата издъхва и не може да затвори сама, трябва с ключ. Ако можете и да помогнете със схема на централното ще съм задължен, защото не знам къде може да се крие проблема...По принцип съм свалил guides за сивик, но там не намерих конкретно за това, за това а в интернет намирам само каталози на части.2. Също така не ми работи настройката на шофьорското огледало по хоризонтала /електрически са огледалата с подгряване конкретно на моя модел, не знам дали при всички е така/. Интересувам се как се сваля капака на огледалото, за да погледна отдолу и да коригирам неизправността.3. Пропуска ми от някъде уплътнението на шофьорското стъкло и като стои колата при дъжд се стича тънка стрйукта отвътре. Интересувам се дали се сваля уплътнението, което е отгоре за да локализирам проблема и да запуша цепнатината, от където пропуска.Благодаря много за връзки, пренасочвания и отговори.
  10. За де не отварям нова тема.Забелязах че предната броня при 6-та генерация има съществени разлики барабар с решетките. Идея къде мога да намеря инфо на кои модели каква броня и решетки се слагат? Или тези неща се различават от мястото и страната на производство?
×
×
  • Създай нов...