Jump to content
Guest denis

Въпрос към колегите на газ

Recommended Posts

Guest denis

Здавейте, накои да си е слагал една джаджа, която се свързва кум ламбда сондата и с комп. са подава киличеството газ (ламбда контрол ). Ако си е слагал има ли промяна в разхода и в динамиката на атомобила?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito

Аз имам такава джаджа но ми я сложика като лсагах газовото .Незнам как е било преди но ако ти дава приличен разход по добре тия 30-40 лева ги инвистирай другъде :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам такава джаджа но ми я сложика като лсагах газовото .Незнам как е било преди но ако ти дава приличен разход по добре тия 30-40 лева ги инвистирай другъде :P

150лв е тая екстра, значи слага се на мястото на тройника и си има самонастрйващ се компютър, така четох поне де. При теб тожа така ли е? А трябва и във вървежа да има разлика
Не се набутвай няма разлика :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен малко като набутвация ми изглежда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тъпа история...... това е едно моторче, което получавайки сигнал от ламбда-сондата, затваря при работа на място отчасти един отвор и пропуска по-малко газ напр. по светофарите. Но ефекта е почти = 0 и не си струва парите никак!!!Аз смятам по-скоро да си монтирам аванспроцесор - също е към 150лв, но играе с аванса и има май доста приемущества, като повече мощност, по-малък разход и не прегарят клапаните най-важното. С две думи оптимизира работата на двигателя когато е на газ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тъпа история...... това е едно моторче, което получавайки сигнал от ламбда-сондата, затваря при работа на място отчасти един отвор и пропуска по-малко газ напр. по светофарите. Но ефекта е почти = 0 и не си струва парите никак!!!Аз смятам по-скоро да си монтирам аванспроцесор - също е към 150лв, но играе с аванса и има май доста приемущества, като повече мощност, по-малък разход и не прегарят клапаните най-важното. С две думи оптимизира работата на двигателя когато е на газ.

Има решения за 30-40лв, познавам доволни... верно с рено 19 и доста си играе по настройки... :rolleyes:ако искаш пиши по ICQ, ще ти кажа повече инфо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...