moko 1 #1 Публикувано 25 Октомври, 2007 Ето я новата ми любов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIXIE 0 #2 Отговорено 25 Октомври, 2007 екстра си я излъскал бившата ми любовница,колега!Вече съм ти честитил,така че само ще ти пожелая да я оби4аш поне колкото аз го правих почти 3 години!!Много безаварийни км от мен.Пиши свикна ли и вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #3 Отговорено 25 Октомври, 2007 Честито и на двамата! moko, много километри да и се радваш и да не ти прави пакости колата, виждал съм я и поздравявам за избора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #4 Отговорено 25 Октомври, 2007 Хубава любов има Да ти е честита и много да те радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INTEGRA_R 0 #5 Отговорено 25 Октомври, 2007 Честито колега.Много е лачена .Безавариини километри с тази красавица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #6 Отговорено 25 Октомври, 2007 Честито и много безаварийни километри! Не я глези много че се разнежват, настъпвай я от време на време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #7 Отговорено 25 Октомври, 2007 Честито много ти е джиджана , безпроблемни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #8 Отговорено 25 Октомври, 2007 Честито ,колега !Супер е колата ,да я джиткаш със здраве и само хубави моменти с нея (в нея ).... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #9 Отговорено 25 Октомври, 2007 Е много арна бре moko пожелавам ти само хубави моменти да имаш с нея братле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #10 Отговорено 25 Октомври, 2007 да те радва много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #11 Отговорено 25 Октомври, 2007 Честито!Дано бъдеш доволен!Колата си я бива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DJDOGI #12 Отговорено 25 Октомври, 2007 еми честито и от мене пожелавам ти само хубави моменти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #13 Отговорено 25 Октомври, 2007 Честито!Да те радва много и само хубави моменти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #14 Отговорено 25 Октомври, 2007 честито и от мен, трябва вече да правим и сбирки в поморие, доста хонди се насабраха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #15 Отговорено 25 Октомври, 2007 Браво,браво поредната красавица,само така колеги бързо се руим Честито и много,много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sodead 0 #16 Отговорено 26 Октомври, 2007 Честито колега и да й се радваш дълго (поне до следващата Honda)! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове