atanasbe 99 #1 Публикувано 23 Октомври, 2007 17000W Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #2 Отговорено 23 Октомври, 2007 то маи земетресение има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest fozio #3 Отговорено 23 Октомври, 2007 :( хммм ба* мамааау колкото и да е силна не по силна от тази в моята каруца като удари баса и магарето подскача :( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #4 Отговорено 23 Октомври, 2007 Чудно ми е къде ли ще отиде това налягане, ако затвори вратите и прозорците.... ще му хвракне тавана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #5 Отговорено 24 Октомври, 2007 Чудно ми е къде ли ще отиде това налягане, ако затвори вратите и прозорците.... ще му хвракне тавана за тавана незнам,ама челното стъкло отлита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #6 Отговорено 24 Октомври, 2007 На кой ще му хрумне такава глупащина......отврат!Т'ва са хора без работа..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #7 Отговорено 24 Октомври, 2007 На кой ще му хрумне такава глупащина......отврат!Т'ва са хора без работа..... абе заеби ти тая работа.мания си е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #8 Отговорено 24 Октомври, 2007 по-скоро с повечко пари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #9 Отговорено 25 Октомври, 2007 с много повече пари яко е ама верно ако затвори вратите ще изпадне някои прозорец Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #10 Отговорено 25 Октомври, 2007 С яка музика е голям кеф ама толкова ватажи вече не може да се седи вьтре аз с моя precijian power 1000W даже усилвателя ми е понамален вьтре е ад а камо ли толкова ватажи незнам това е щура работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #11 Отговорено 25 Октомври, 2007 С яка музика е голям кеф ама толкова ватажи вече не може да се седи вьтре аз с моя precijian power 1000W даже усилвателя ми е понамален вьтре е ад а камо ли толкова ватажи незнам това е щура работа силната музика може да се слуша тихо,но слабата....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamo #12 Отговорено 25 Октомври, 2007 Е ако бях глух щях да се кефя Сигурно масажа е екстра Само дето може някъде да излети предното стъкло или тавана да заприлича все едно ще никне гъба от него ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zangara 1 #13 Отговорено 6 Ноември, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #14 Отговорено 6 Ноември, 2007 Хаа ебаси якото тя и прическата му оправя )) тоя ако задържи повечко тягата тая кола ще може да си се саморазглоби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове