Jump to content
Guest dotzula

Как се става член на клуба?

Recommended Posts

Guest dotzula

Здравейте, поразтърсих се из форума, но не успях да открия отговор на въпроса как се става член на клуба? Извинявам се, ако е писано по темата на дълго и широко и грешката да не намеря нужната информация е моя. Ще се радвам да ме насочите в правилната посока.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

че ти вече си станал:) нали си се регистрирал...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dotzula

Само това ли е?Аз си мислих, че с регистрацията си имам възможност да пиша във форума, но за да стана член на клуба се изиска нещо повече. В мицубиши напр. имат такса и си закупуват карта, която им осигурява намаление в различни сервизи и магазини за закупуване на части. Помислих си, дали и тук не е така?! А искам да си сложа снимка под името, а не откривам начина :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... и как или кога се сменя определението под профила " новак"?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За намаления, членски внос и.т.н има поне 10 теми... потърси и ще видиш че нищо не става:) май само пловдивчани имат някъв частичен успех. За аватар-а и разни други разцъкай по старателно "My Controls"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dotzula

Сърдечни благодарности :) Ще се поровя по-старателно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно членския внос, смятам, че от нас си зависи на потръгнат нещата. Обидно е мицубиши манияците да са успели с организацията по този въпрос, а ние още да се чудиме???! Изоставаме, не мислите ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе и преди съм го казвал - ходих на тяхна сбирка (верно, преди 2 години беше) и си приказваха къде газта е по-евтина вместо да си гледат под капаците и да си разменят колите за по кръгче... Верно, готино е да имаш 10% намаление особено за консумативи, ама предпочитам сбирки "наш тип" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pioneer

Аз лично проучих процедурата как става ... и съм навит да се заема с още няколко човека да направим нещо но не трябва да съм само аз желаещия ... Трябва да се наеме адвокат и трябва да се попълнат адски много документи .. защото документацията е много голяма .. трябва да се събереме 20тина човека просто да видат че ги имаме хората .... цялото удоволстви стръва между 600 - 900 лева и много разправии ... това е легалният начин ... другият е да се разработи формално с годишен членски внос и да се направат членски карти без да има учреждение в общината ... да се направи нов раздел в форума абселютно и само за членове ... мисля че часта с рекламни материали като тениски надписи запалки ключодържатели е най-лесната част ... та съм ги мислел тези неща :( но искам първо да се запозная с вас и да го обсъдим не по форума ... така или иначе тука съм младши :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...