Jump to content
Guest BUGATTI

Ne se sdurjam da kaja !!!

Recommended Posts

Guest BUGATTI

Nqkoi da se pravi na velik s 4 cilindrovo BMW !!!

E napravo otka4am ,abe pobesnqvam,poludqvam,poburkvam se. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

mene dosta pove4e me draznqt tiq s GOLFovete s shiroka bronq i golemiq djam .. prosto poludqvam kato vidq takav palq4o .. az moje i takova da nemam ama i ne iskam da imam ... predpo4itam da karam nqkoq honda na 20 godini pred nekoi golf na 5 10 .. .. odeve izlizam ot kino ARENA .. i imashe edin golf 2 bes drashki na vratite s distanciono se otvarq .. tova me nakefi mnogo kak e napraveno

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI

imashe edin golf 2 bes drashki na vratite s distanciono se otvarq .. tova me nakefi mnogo kak e napraveno

Ami da ti kaja i az sum vijdal samo 4e v Germaniq na edno Audi Coupe,s alarma i bez drujki otvan ,otgore deto sa mu pal4etata/otvatre na vratata/ za otkliu4eno-zakliu4eno ,svqtkat 4erveni diodi ,abe mnogo gotino iskefi me .A puk sam vijdal i edna Mazda s alarma,kogato e aktivirana i pipne6 kolata i s mnogo silen 4ove6ki glas kazva"Донт та4 ми ,аи гона килл иу" i zapo4vat da svqtkat vsi4ki miga4i, farove,halogeni !!!:lol: Е brat4e napravo ti se izpravq kosata !!!:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

hahahaha :D tova s alarmata neme kefi mnogo .. ama tova s drushkite e super qko .. tova e parviq golf koito mi haresa .. toq obache e nekav vruskar .. shtoto .. na stakloto otgore nali si beshe slojil liniq kakto pove4eto koli ve4e .. i na neq pisheshe OZ .. aa tiq do kolkoto si spomnqm prodavat djanti mnogo qki .. taa toq ili raboti tam ili ne znam :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

abe da vi kaja az mnogo si mislia niakoi den da si montiram kam imobilaizera edin elektroshok swarzan kym volana, ili kym dryjkite na kolata , ta ako niakoi reshi da mi krade kolata da go drusne iako , makar che kato znam che w zagubenata ni strana za tazi godina ima zaloveni 600 avtokradci ( e, ima niakoi zalaviani po poweche ot edin pat de) i NITO EDIN opandizen, prosto ne mi se zaniamwa shtoto dori da go arestuwat kradeca sled edna sedmica shte doide da mi potroshi kolata.. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI

prosto ne mi se zaniamwa

E tova e , nqma smisal ,sled kato organite ne si var6at rabotata ! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахаха без дръжки !! Един от квартала беше си махнал дръжките на Ладата, нищо сложно.Мен ме дразнят всички олигофрени и селювци зад волана, няма значение да ли е голф, хонда, тойота, опел или бмв.Това че повечето кретени карат голф, бмв и кадет спор няма !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакай да се запиша, че скоро ще изхвръкне тая темичка. 1.Прочетете правилата бре хора, пишете на кирилица!2.Ебати чата си ударихте тук.3.Хранилката е подобаваща за последните няколко седмици.ЕДИТ: Хахахахах, лелеее чак сега верно виждам, че e от, а тогава не е имало правила сигурно... простооо уникално :worthy:

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха който търси намира :tooth: що бе? темата е 6 :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.....на коя дата е създаден Хонда Форума ????.....и кои са първите фенове писали в него???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Nqkoi da se pravi na velik s 4 cilindrovo BMW :worthy:

Да повечето хора които карат BMW малко преовеличават с филма който си набиват ама в крайна сметка секи да кара каквото и както си иска само да няма глупости разбира се.Но на никой няма да му е приятно някой да му каже "Типък на какав са прайш като караш Хонда;Опел;БМВ.... и тн. Такаче кой каквото му е кеф да си кара :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...