power.devil 1 #1 Публикувано 19 Октомври, 2007 Колеги някой знае ли до колко може да се шлайфа глава на D16Z9 и дали изобщо е възможно? или някой правил ли го е...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CryoGen #2 Отговорено 19 Октомври, 2007 мисля че колегата 1net преди време беше писал, че има маркери на самата глава, до които е безопасно да се шлайфа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest power.devil #3 Отговорено 20 Октомври, 2007 мда аз маркерите ги видях обаче един разбирач каза че заради V-tec-а на този мотор главата не може да се шлайфа...... ? затова питам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest power.devil #4 Отговорено 20 Октомври, 2007 мда аз маркерите ги видях обаче един разбирач каза че заради V-tec-а на този мотор главата не може да се шлайфа...... ? затова питам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest power.devil #5 Отговорено 20 Октомври, 2007 мда аз маркерите ги видях обаче един разбирач каза че заради V-tec-а на този мотор главата не може да се шлайфа...... ? затова питам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
power.devil 1 #6 Отговорено 20 Октомври, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #7 Отговорено 21 Октомври, 2007 До маркерите би трябвало да е безопасно , но после ако я изкривиш и трябва да се шлайфа да се изправи незнам какво ще правишТе по принцип трябва да показват като се изправя крива глава с шлайфане до къде може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #8 Отговорено 22 Октомври, 2007 Няма проблем до маркери, но все пак си остави някоя и друга десета за следващи шлайфания.втек-а няма нищо общо със шлайфането, действай спокойно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове