Jump to content
joro_bul

Subaru Impreza M13

Recommended Posts

ПОКАНА

На 27 и 28.10.2007, на писта „Дракон” с. Калояново, обл. Пловдив ще се проведе заключителен кръг от националния шампионат на писта. На същото място ще бъде представен новият модел на Subaru Impreza N 13.

Към всички , които проявяват интерес, „Субару Пловдив”ООД отправя приятелска покана. Заповядайте!

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Субаро хечбек ще са едни от най готините коли създавани в близките години заедно с С2000 и TypeRhttp://www.vbox7.com/play:ec556fa2тук една впечатляваща гонка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е ХУбава но на мен ли4но ми прили4а НА СЕАТ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен Хонда ... Субару ми е също не по малко симпатично...ама както се вика Б*х м**му.. няма таквоз животно че и хеч.....сигурно щее е голяма Оса :) :) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що видях едно такова на светофара на Красна Поляна. Е мога да ви кажа че няма такава грозотия. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що видях едно такова на светофара на Красна Поляна. Е мога да ви кажа че няма такава грозотия. :)

Колеги!!! добре е че имате мнение по-темата но аз само ви поканих на това представяне и то с най-добри чувства и аз имам Хонда но не отричам качествата на Субару. Всеки е добре дошъл и надявам се, че ще остане доволен от видяното!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе всеки ден срещу работа спира едно такова Субару хеч и колкото повече го гледам,толкова повече се убеждавам,че не му отива.Не,че е лошо ,но миналата Импреса беше мн. по красива :cool: ....Ама дайте го видим как е на писта :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

абе защо осрахте темата на човека ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси Жоре,Ако не ни мине котка път - ще се възползваме от поканата! Пък ще го видим зверчето, та и малко от малко са разчупили досегашната визия, с която изкараха (поне за толкова се сещам) 3 генерации вече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно тогава какво ти е мнението за последните две генерации Civic, защото май не са върха на сладоледа. А и човека отправя покана за представяне, а не моли за оценки на колата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Значи, започвам отзад на пред - с Благодарствен Поздрав за колегата ни Жоро Бул, който в ролята си на любезен домакин ни поосведоми в дебрите на братята от Субару! :) И ни даде уникалната възможност, да покараме новите модели на Impreza и Legacy Outback, и да видим отблизо, седнали вътре, последното Subaru Impreza WRX STi - точно така - повозихме се в него ... изрод е това, направо иска да изрови асфалта ... няма такова чудо ... :plane: И така, още немога да си събера мислите и т.н. Голям ден беше днеска. А иначе това протече след последния - 7-ми кръг пистово състезание за годината от Българския пистов шампинат - Дракон 2. Та, да не ви карам да чакате още - снимкитееее:

http://gallery2.deephorizon.net/v/ICEMAN/K...istaDrakon2_07/

Показно:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...