joro_bul 1 #1 Публикувано 18 Октомври, 2007 ПОКАНА На 27 и 28.10.2007, на писта „Дракон” с. Калояново, обл. Пловдив ще се проведе заключителен кръг от националния шампионат на писта. На същото място ще бъде представен новият модел на Subaru Impreza N 13. Към всички , които проявяват интерес, „Субару Пловдив”ООД отправя приятелска покана. Заповядайте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #2 Отговорено 18 Октомври, 2007 Субаро хечбек ще са едни от най готините коли създавани в близките години заедно с С2000 и TypeRhttp://www.vbox7.com/play:ec556fa2тук една впечатляваща гонка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #3 Отговорено 18 Октомври, 2007 Колата е ХУбава но на мен ли4но ми прили4а НА СЕАТ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #4 Отговорено 18 Октомври, 2007 Освен Хонда ... Субару ми е също не по малко симпатично...ама както се вика Б*х м**му.. няма таквоз животно че и хеч.....сигурно щее е голяма Оса :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #5 Отговорено 18 Октомври, 2007 Току що видях едно такова на светофара на Красна Поляна. Е мога да ви кажа че няма такава грозотия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_bul 1 #6 Отговорено 18 Октомври, 2007 Току що видях едно такова на светофара на Красна Поляна. Е мога да ви кажа че няма такава грозотия. Колеги добре е че имате мнение по-темата но аз само ви поканих на това представяне и то с най-добри чувства и аз имам Хонда но не отричам качествата на Субару. Всеки е добре дошъл и надявам се, че ще остане доволен от видяното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #7 Отговорено 19 Октомври, 2007 Абе всеки ден срещу работа спира едно такова Субару хеч и колкото повече го гледам,толкова повече се убеждавам,че не му отива.Не,че е лошо ,но миналата Импреса беше мн. по красива ....Ама дайте го видим как е на писта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CryoGen #8 Отговорено 19 Октомври, 2007 абе защо осрахте темата на човека ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #9 Отговорено 19 Октомври, 2007 Мерси Жоре,Ако не ни мине котка път - ще се възползваме от поканата! Пък ще го видим зверчето, та и малко от малко са разчупили досегашната визия, с която изкараха (поне за толкова се сещам) 3 генерации вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FROSTY 1 #10 Отговорено 22 Октомври, 2007 Току що видях едно такова на светофара на Красна Поляна. Е мога да ви кажа че няма такава грозотия. Интересно тогава какво ти е мнението за последните две генерации Civic, защото май не са върха на сладоледа. А и човека отправя покана за представяне, а не моли за оценки на колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #11 Отговорено 28 Октомври, 2007 Значи, започвам отзад на пред - с Благодарствен Поздрав за колегата ни Жоро Бул, който в ролята си на любезен домакин ни поосведоми в дебрите на братята от Субару! И ни даде уникалната възможност, да покараме новите модели на Impreza и Legacy Outback, и да видим отблизо, седнали вътре, последното Subaru Impreza WRX STi - точно така - повозихме се в него ... изрод е това, направо иска да изрови асфалта ... няма такова чудо ... И така, още немога да си събера мислите и т.н. Голям ден беше днеска. А иначе това протече след последния - 7-ми кръг пистово състезание за годината от Българския пистов шампинат - Дракон 2. Та, да не ви карам да чакате още - снимкитееее: http://gallery2.deephorizon.net/v/ICEMAN/K...istaDrakon2_07/ Показно: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове