Guest beast #1 Публикувано 30 Ноември, 2004 Някой знаели как става номера като един 4ове живял в Щатите си вкарва кола без мито.Но след тва неможе да е продава определено време.И как се прай ако искаш да е купиш колата с палномощно ли трябва да е караш ако неискаш да плащаш мито.Мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #2 Отговорено 30 Ноември, 2004 нещо немога да ти разбера вапроса точно за вкарана на инвалит ли говориш или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beast #3 Отговорено 30 Ноември, 2004 (Редактирано) Не колата е 127 кс. и просто е понеже 4овека е живял пове4е време в сащ може да е вкара без мито.И да ли може да ме прекара евунтално ако се купи колата и да се кара с палномощно.Някакви рискове имали с тея палномощни Редактирано 30 Ноември, 2004 от beast Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #4 Отговорено 30 Ноември, 2004 е немога да ти помогна нямам представа за какво става вапрос за първи пат чувам за това можеби ще триабва да попиташ някои които се занимава с продажби на коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER #5 Отговорено 30 Ноември, 2004 Така начи процедира се по-същия начин както с инвалидните автомобили.Прави се палномощно с което да караш колата и за да си вържеш на 100% гащите направи и един предварителен договор.Това е което знам аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest crx-fan #6 Отговорено 1 Декември, 2004 Добави в договора, че към предмета на сделката нямат претенций 3-ти лица инаследници и си връзваш малко "гащите" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beast #7 Отговорено 1 Декември, 2004 Мерси за инфото ще ми е отполза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Accord #8 Отговорено 2 Декември, 2004 (Редактирано) Ако е с двойно грежданство и е решил да си идва в България може да вкара кола до 198hp без мито ако е над 198hp си плаща МИТОТО И АКЦИЗА.А в твоя случай може като я регистрира колата в България да ти я прехвърли. Редактирано 2 Декември, 2004 от Accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове