Jump to content
Guest joro_pr

предна броня

Recommended Posts

Guest joro_pr

Здравейте колеги имам следния въпрос мога ли да си карам колата без предна броня.В смисъл ще имам ли ядове с полицията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги имам следния въпрос мога ли да си карам колата без предна броня.В смисъл ще имам ли ядове с полицията.

100% си в нарушение!!А иначе ядове с полицията може да имаш и с предна броня :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policeman

Сложи си рег.табела и няма да имаш грижи :rolleyes: Ако те спрат кажи,че е в бокса за ремонт.Но номера от пред го монтирай,не на таблото!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре че имаме вътрешен човек! че и аз тряа да я свалям...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, скоро и на мен ми се наложи да съм известно време без предна броня. Питах един познат полицай и той ми каза, че по принцип нямам право да карам така даже и да съм сложил номера долу. Каза обаче, че ако съм си в града няма да се заяждат полицаите, но отида ли в друг град не е сигурно. Казах му,че ако имам проблем с неговите колеги ще търся него да ме оправи :) В крайна сметка реших да си спестя излишни главоболия и да стоя 2-3 дена без кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сложи си само долу номера и бръмчи :)аз так а предното лято го искарах без броня ,като ме спираха им викам че се прави-та накрая ме запомнха и почнаха да ме плашат с акт .(само дето си разсипах аз бронята от големи маистори)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...