Guest joro_pr #1 Публикувано 17 Октомври, 2007 Здравейте колеги имам следния въпрос мога ли да си карам колата без предна броня.В смисъл ще имам ли ядове с полицията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #2 Отговорено 17 Октомври, 2007 Здравейте колеги имам следния въпрос мога ли да си карам колата без предна броня.В смисъл ще имам ли ядове с полицията.100% си в нарушение!!А иначе ядове с полицията може да имаш и с предна броня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #3 Отговорено 17 Октомври, 2007 Сложи си рег.табела и няма да имаш грижи Ако те спрат кажи,че е в бокса за ремонт.Но номера от пред го монтирай,не на таблото! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 17 Октомври, 2007 добре че имаме вътрешен човек! че и аз тряа да я свалям... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #5 Отговорено 18 Октомври, 2007 Мерси момчета за помоща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #6 Отговорено 18 Октомври, 2007 Колега, скоро и на мен ми се наложи да съм известно време без предна броня. Питах един познат полицай и той ми каза, че по принцип нямам право да карам така даже и да съм сложил номера долу. Каза обаче, че ако съм си в града няма да се заяждат полицаите, но отида ли в друг град не е сигурно. Казах му,че ако имам проблем с неговите колеги ще търся него да ме оправи В крайна сметка реших да си спестя излишни главоболия и да стоя 2-3 дена без кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Ванчев 1 #7 Отговорено 18 Октомври, 2007 сложи си само долу номера и бръмчи аз так а предното лято го искарах без броня ,като ме спираха им викам че се прави-та накрая ме запомнха и почнаха да ме плашат с акт .(само дето си разсипах аз бронята от големи маистори) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове