Jump to content
Guest vlaladim

спиране на автомобили от движение

Recommended Posts

Guest vlaladim

Здравейте, милсите ли , че е възможно !!!наистина!!! да спрат от движение автомобилите , които са на повече от 15 години...? Аз невярвам но съм чувал и обратни твърдения... Ако някой е запознат моля да дава информация,...,положението в други европейски държави и т.н. ... Аз лично виждам това като прекалено и не ми се вярва че е възможно... :rolleyes::lol::lol: но хора ме убеждават в противното.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен е възможно,но.... в мноого далечно бъдеще.Не се притеснявай,в милата ни родина това няма как да се случи през следващите 20 години поне....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kosio

естествено, че няма как да стане...нали повече от половината коли са на над 10 години :)

Редактирано от kosio

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както се изказаха колегите невъзможно е освен ако автомобила е неизправен,че то всички с ретро автомобили които правят парад в Европа досега да са изгорели

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако направят подобна глупост вече... ще има много протести при това задружни, не както до сега. И няма да ги спрат - според мен не може да се каже - всички автомобили над 15 години са боклуци! Защото не е вярно и трябва да се обосноват - трябва да спрат автомобилите само ако не са технически в нормално състояние

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...