Sonse 1 #1 Публикувано 16 Октомври, 2007 (Редактирано) Честито! Много без аварийни километри, лека подръжка и да сменяваш консумативите Успех и поздрави от мен Редактирано 16 Октомври, 2007 от Sonse Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #2 Отговорено 16 Октомври, 2007 Честито колега Май е време да се замисляш за 2ра Хонда или пък някой семеен ван като FRV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #3 Отговорено 16 Октомври, 2007 ГОР4ИВО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #4 Отговорено 16 Октомври, 2007 ГОР4ИВО и от мен и бъдете живи и здрави и всичко най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #5 Отговорено 16 Октомври, 2007 Който беше на срещата тази вечер беше и почерпен .Ради,пожелавам ви още веднъж много прекрасни моменти от тук нататък и както се казва важното е любов да има! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Renzo_80 2 #6 Отговорено 16 Октомври, 2007 Честито!Много весели мигове,нека рози пътят ви да кичат, живейте в прегръдките на любовта, и нека всяка ваша мисъл бъде сбъдната мечта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #7 Отговорено 16 Октомври, 2007 каква беше сватбената кола? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #8 Отговорено 16 Октомври, 2007 честито отново! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #9 Отговорено 16 Октомври, 2007 ГОР4ИВО и така ще бъде много години ако е дал тоя отгоре ЧЕСТИТО на печелившите останалите играйте пак ... и бебо да е живо и здраво ,и не е важно какъв пол е , важното е да е мъжко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #10 Отговорено 16 Октомври, 2007 всичко най-хубаво ви пожелавам. и дано съпругата ти е вярна поне колкото хонда а има и една приказка изгори за да светиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #11 Отговорено 16 Октомври, 2007 Честито пожелавам ви да сте заедно докато смьрта ви раздели както се казва в книгите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #12 Отговорено 16 Октомври, 2007 Еййй честито на теб Ради и на съпругата ти! Нека щастието бъде ваш неотменен спътник в живота. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The Pit Bull #13 Отговорено 16 Октомври, 2007 Еми кво да кажа колеги и колежки на 14.10.2007г. сключих брак с дългогодишната ми приятелка.Свърши се с ергенския живот при мен ,заклех се че от тук нататък ще съм примерен съпруг е ще слушам жената Да ми е честита новата придобивкаЧовек колкото и добре да живее,1 ден се Жени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest miHo #14 Отговорено 16 Октомври, 2007 (Редактирано) айде братле да сте живи и здрави с жената ....да сте щастливи и да се обичате най вече ....браааатооо оженил си са на рождения ми ден Редактирано 16 Октомври, 2007 от miHo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #15 Отговорено 16 Октомври, 2007 Ради много щастие ви желая,честито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #16 Отговорено 17 Октомври, 2007 Честито и дано си сполучил!Щастие и успехи в семейният живот! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #17 Отговорено 17 Октомври, 2007 Честито и от мен ! живи и здрави да сте дълги години и много семейно щастие ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #18 Отговорено 17 Октомври, 2007 Честито и от мен Ради.. Живи и здрави и двамата ...и тримата тоест.. пък по нататък и повече да ставате .. цял отбор Хонда фенове да станете....Честито още един път :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #19 Отговорено 17 Октомври, 2007 Хак ти е Да сте живи, здрави и щастливи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #20 Отговорено 17 Октомври, 2007 Благодаря за хубавите пожелания от всички ви и да знаете,че не е толкова страшно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #21 Отговорено 17 Октомври, 2007 хехеххе айде и от мен честито и на двамата - много щастие ви пожелавам (и бебе) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #22 Отговорено 17 Октомври, 2007 Честито ,живи и здрави и май скоро още поздравления ще приемаш ............ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmeq 37 #23 Отговорено 17 Октомври, 2007 и от мен честитка бате,живи здрави и още поводи за черпане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #24 Отговорено 17 Октомври, 2007 Леле Ради. Предаде се и ти. Айде да ви е честито. Само хубави моменти за напред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=airman=- 6 #25 Отговорено 17 Октомври, 2007 (Редактирано) Честито и от нас с Боряна! Желаем ви брачен живот с много любов и щастие и ... може скоро и ние да приемаме поздравления... (тук се прекръствам Редактирано 17 Октомври, 2007 от -=airman=- Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blade #26 Отговорено 17 Октомври, 2007 ГОР4ИВО tongue.gif Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Garrett #27 Отговорено 17 Октомври, 2007 Честито! Желая ви дълъг и изпълнен с приятни моменти съвместен живот Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #28 Отговорено 17 Октомври, 2007 Живи и здрави бъдете цялото семейство и мн. щастие и усмивки в дома ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #29 Отговорено 17 Октомври, 2007 Честито Ради желая ви много щастлив и прекрасен семеен живот изпълнен с много любов, усмивки и всичко най...ПП:Сега станах прав и ти казавам Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #30 Отговорено 17 Октомври, 2007 Ха така, ами да сте живи и здрави! Дето се вика - до сега сте се изтраяли - явно и за напред ще се правите! И желая само хондови ... ааа, такова де - хубави моменти през съвместния живот! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #31 Отговорено 17 Октомври, 2007 Щастие и рози в тройни дози ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #32 Отговорено 17 Октомври, 2007 айде таз година булка, догодина две честито да сте живи и здрави и дано да не ти тежат брачните окови Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sharki 1 #33 Отговорено 18 Октомври, 2007 Еми кво да кажа колеги и колежки на 14.10.2007г. сключих брак с дългогодишната ми приятелка.Свърши се с ергенския живот при мен ,заклех се че от тук нататък ще съм примерен съпруг е ще слушам жената Да ми е честита новата придобивкаЧестито и от мен, баце Аз все се дърпам, ама ще видим докога ще държа фронта и докога хондавелката ще е на първо място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #34 Отговорено 18 Октомври, 2007 честито братле, много щастие ти желая И споко - винаги е поправимо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Bakura #35 Отговорено 18 Октомври, 2007 Честито и от мен Колега . Знаеш ли , живота е една борба между доброто о лошото . Пожелавам ти невероятно много красиви мигове с човекът , който вече е до теб , и всичко " лошо " ( дано е по - малко ) да го устоявате заедно и най - важното едно красиво и хубаво бебе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #36 Отговорено 18 Октомври, 2007 Още веднъж ви благодаря за прекрасните пожелания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове