Carvin 6 #441 Отговорено 14 Април, 2008 питай кат толкова много знаеш Само да те питам знаеш ли коя група ше свири довечера в суинга С малко закъснение - Да майна, знам кой свири там преди няколко дена :-P А я вие познайте тази яка Скандинавска прогресив банда, която вече 15г кърти мивките Good Luck Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #442 Отговорено 14 Април, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Carvin 6 #443 Отговорено 14 Април, 2008 питай кат толкова много знаеш Само да те питам знаеш ли коя група ше свири довечера в суинга С малко закъснение - Да майна, знам кой свири там преди няколко дена :-P А я вие познайте тази яка Скандинавска прогресив банда, която вече 15г кърти мивките Good Luck Малка поправка....групата свири тежко и клони ту към мелодичен Дет метал..ту към Пауър метал.....като цяло музиката им е с много прогресивни елементи и с доста мисъл(и ноти ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #444 Отговорено 14 Април, 2008 (Редактирано) Dark tranquility? :PPS: Тц,не са те.... Редактирано 14 Април, 2008 от Krelion Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Carvin #445 Отговорено 14 Април, 2008 Dark tranquility? :PPS: Тц,не са те....Ще помогне ли ако кажа, че групата е Датска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #446 Отговорено 14 Април, 2008 Mercenary Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Carvin 6 #447 Отговорено 14 Април, 2008 Mercenary Евала бате Ти гониш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #448 Отговорено 18 Април, 2008 тея пък breakpoint кви са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #449 Отговорено 18 Април, 2008 breakpointЕдва ли. Пита за другата група... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #450 Отговорено 18 Април, 2008 довечера някой на Камелот?аз мисля да се поразходя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #451 Отговорено 18 Април, 2008 Язък за разходката да ти кажаМноо хубава група, мноо смотана зала. Аз ако съм на тяхно място няма да стъпя в бг повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #452 Отговорено 21 Април, 2008 Въпрос с отворен отговор. След като няколко пъти се загатна в тази тема... Какво е първото нещо, което ви идва на ум, като чуете ТОВА?Аз да си призная, сещам се за ТОТО, макар че трябва още малко агресия btw, на житото изпълнение китарата не се чува... иначе бива... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #453 Отговорено 22 Април, 2008 Въпросното на Тото по-скоро прилича на това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #454 Отговорено 25 Април, 2008 Е не моо да не споделя радостта си тая вечер ! Def Leppard 2008 е факт ! "Songs From The Sparkle Lounge"Първото парче кърти ! А ето и едно топло ВИДЕОЦЕ !! Go Leppard Go ! 4 Юли иде ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #455 Отговорено 9 Юни, 2008 Абе да ви попитам, вярвате ли в суеверия?Идва Петък 13-ти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #456 Отговорено 21 Юни, 2008 6:00 I'm lifting shadows off a dream. Take the time another day ... and pull me under in the name of God! I'm learning to live as I wait for sleep.Колко имена на песни има в горния ред? Коя е групата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #457 Отговорено 17 Ноември, 2008 Абе заебафме си игричката ве ... я да ви ковна едно въпросче : Коя е момата на снимката и с коя мнооо велика банда прави успешна "колаборация" тази година ??? Въпроса ми е powered by Olmy ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #458 Отговорено 17 Ноември, 2008 6:00 /I'm lifting shadows off a dream. / Take the time / another day ... and / pull me under / in the name of God! / I'm learning to live / as I wait for sleep. Колко имена на песни има в горния ред? Коя е групата? Aко се обърнат "I'm... и ...as I" може и още една песен да стане Групата бал съм я коя е , ама на рацера пичката е готина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #459 Отговорено 17 Ноември, 2008 Dream Theater имат едно парче 6:00 ама за другите се колебаяРейсаре дай някой жокер, тая мадама почти се сещам ква що беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #460 Отговорено 17 Ноември, 2008 ...........Рейсаре дай някой жокер, тая мадама почти се сещам ква що бешеВместо Рейсъра ще ти дам аз едно малко жокерче, че мацката е само на 18 години, а на 17 нейно парче е оглавявало Билборд 6 последователни седмици А ся да те видим почти ли се сещаш ква и що беше... ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koev 8 #461 Отговорено 17 Ноември, 2008 6:00 /I'm lifting shadows off a dream. / Take the time / another day ... and / pull me under / in the name of God! / I'm learning to live / as I wait for sleep through the hollow years. Колко имена на песни има в горния ред? Коя е групата? Групата със сигурност е Dream Theater...Само че мадамата в какъв проект учства с тях не ми е много ясно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #462 Отговорено 18 Ноември, 2008 е значи за Dream Theater съм бил прав, за името на мадамата не се сещам, групата мисля че се сещам но няма да бързам да не се изцепя някоя глупост да стана за смях :spam: :spam: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #463 Отговорено 18 Ноември, 2008 Koev ... DT няма нищо общо с мацката ... !! Давам жокер .... групата е британска .. а момата e американка ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #464 Отговорено 18 Ноември, 2008 DL and TS,прав ли съм ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #465 Отговорено 18 Ноември, 2008 Мноооого си праФ Мишо ... аплаус ... ти задаваш въпросче ... !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #466 Отговорено 18 Ноември, 2008 В момента нищо не ми идва на простата глава,ама т"ва е малко инфо за въпросната мацка...http://en.wikipedia.org/wiki/Taylor_Swift Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #467 Отговорено 18 Ноември, 2008 DL and TS,прав ли съм ... Иииии имаме участник познал верния отговор Еваларка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #468 Отговорено 25 Ноември, 2008 (Редактирано) Taylor Swift много добра Редактирано 25 Ноември, 2008 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #469 Отговорено 9 Декември, 2008 Привет друзя !!! ! Измежду момците на таз снимка има и музикант,който в последствие се превръща в един от най-емблематичните фронтмени в хеви метъла...,та аджеба кой е той... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #470 Отговорено 9 Декември, 2008 Момчето на втората редица / пред очилатия на трета / е Bruce Dickinson . Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #471 Отговорено 9 Декември, 2008 хъх, изтървах гатанката :)sebulba, ти питаш! Такъв е правилника! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #472 Отговорено 9 Декември, 2008 (Редактирано) Колегата Paulaner да каже, това ли е верния отговор и .... питам. П.П. Имам в предвид втория очилат, щото на третия ред са двама.... Редактирано 9 Декември, 2008 от sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #473 Отговорено 9 Декември, 2008 Това е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #474 Отговорено 9 Декември, 2008 Коя е момата от рисунката - връзката с хеви метала е сигурна ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #475 Отговорено 9 Декември, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #476 Отговорено 9 Декември, 2008 Верен отговор !Ти си на ход... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #477 Отговорено 9 Декември, 2008 Чия е и какво й е странното? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #478 Отговорено 9 Декември, 2008 Я да се опита да се изложа малко: Ако съм прав (а в тази сфера съ много бос) това е 6-струнен бас, и на снимката пише това hendrixstrat Значи е на Джими Хендрикс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #479 Отговорено 10 Декември, 2008 Стратокастер е китарата ,а подредбата на струните е такава,заради обратния захват на Дж.Хендрикс... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #480 Отговорено 10 Декември, 2008 Стратокастер е китарата ,а подредбата на струните е такава,заради обратния захват на Дж.Хендрикс...Абсолютно Дайте друго въпросчеее.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове