Guest Victor #321 Отговорено 27 Ноември, 2007 Няколко са. Двама китаристи и трима барабанисти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #322 Отговорено 27 Ноември, 2007 (Редактирано) Ognyan според мен питаше за първия на картинките ;)Racer-e, BUSTED!AC/DC lead singer Brian JohnsonP.S> 'баси колко сме зле... Всички искаме АЦ/ДЦ да дойдат, а не можем да ги познаем вече от картинките Редактирано 27 Ноември, 2007 от Didko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #323 Отговорено 27 Ноември, 2007 Racer-e, BUSTED!AC/DC lead singer Brian JohnsonP.S> 'баси колко сме зле... Всички искаме АЦ/ДЦ да дойдат, а не можем да ги познаем вече от картинките Мноого си прав мой ! И ся кой ше пита ..нещо се омешааме ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #324 Отговорено 27 Ноември, 2007 е моя въпрос беше лек страничен да отбележим датата тъй че май дидко е на ред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #325 Отговорено 27 Ноември, 2007 Това е ръката на един велик китарист, който свири с протези. Дори е обърнал гарда заради тази злополука... Кой е това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #326 Отговорено 27 Ноември, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #327 Отговорено 27 Ноември, 2007 Ами питай... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #328 Отговорено 27 Ноември, 2007 Е все пак кой е китаристът, кажете го, назовете го по име, че ми стана интересно, а аз със снимки не съм много на ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #329 Отговорено 27 Ноември, 2007 Frank Anthony "Tony" Iommi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #330 Отговорено 28 Ноември, 2007 Кой щеше да свири утре във Фестивална, ако не беше зает в момента да репетира с групата на баща си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #331 Отговорено 28 Ноември, 2007 е... барабанист ко да го правишЕдин поздрав с малко Дум Дум! Цък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #332 Отговорено 29 Ноември, 2007 (Редактирано) е... барабанист ко да го правишЕдин поздрав с малко Дум Дум! ЦъкНаааасрааах се от кефффф! :P :P Редактирано 29 Ноември, 2007 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #333 Отговорено 29 Ноември, 2007 Кой щеше да свири утре във Фестивална, ако не беше зает в момента да репетира с групата на баща си? Викторе, затрудни ни с тази задачка. Дай джокер или направо отговора.А ако си бил на концерта на Foreigner ми е интересно и мнението ти за барабаниста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #334 Отговорено 29 Ноември, 2007 амииии не е ли сина на ....хм беше някакъв във Цепелин....охх вчера го чух в кафенето сутринта ........ значи това, което чух е горе долу следното: Концерта пропуска сина на някой от Цепелин Led Zeppelin that is А барабаниста , ще си позволя и аз да отговоря на въпроса беше просто страшен, мене лично ми напълни душата, ама повече се накефих на китарените сола и на саксофона на Urgent .... бе аз съм зи фенче на Форинър и съм пристрастен.....а концерта беше ....просто такъв душевен оргазъм не бех изпитвал от мноооооого време насам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #335 Отговорено 30 Ноември, 2007 WaveMastaa май трябва да отговаря понеже позна, че тоз който не дойде е от фамилията Бонъм. Също като баща си е барабанист...Докато се появи да зададе въпрос нещо за занимавка. от саундтрака към кой филм е?Идея за някой друг "хейви метъл" от този тип? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest WaveMastaa #336 Отговорено 1 Декември, 2007 Айде бе колеги, темета умре бре, давайте мело, съпросът не е толко сложен, а ако се затруднявате много кажете, жокер давам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #337 Отговорено 1 Декември, 2007 върти ми се нещо в главата, ма не мога да се сетя... собственика май не е професионален музикант? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #338 Отговорено 2 Декември, 2007 Мисля,китариста на Пинк Флойд но не съм на 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #339 Отговорено 2 Декември, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #340 Отговорено 2 Декември, 2007 Бах го в грозния Стратокастър ! Нема си ку'пвам ! .... и аз клоня към Флойд ???! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #341 Отговорено 2 Декември, 2007 Ух простете за забавянето, ама доставчиците на нет в София за големи хаймани, мамицата им!Да у Дейвид Гилмур е , който отговори правилно първи, нека задава, мисля, че беше Крели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #342 Отговорено 2 Декември, 2007 Такаа, и аз се забавих малко но ето и въпросчето Кой е човечеца на снимката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #343 Отговорено 2 Декември, 2007 ...Кой е човечеца на снимката Джокер: Гледали сме го LIVE в БГ заедно с оня с пчелите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #344 Отговорено 2 Декември, 2007 Е що жокер ... дай напрао отговора ва ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #345 Отговорено 3 Декември, 2007 Спомени, спомени... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Carvin #346 Отговорено 3 Декември, 2007 (Редактирано) Спомени, спомени... Tony McAlpine PS:Вижте моят ник....и неговата китара Прекрасен 7стринг Carvin DC127 ) Niceeeeeee Редактирано 3 Декември, 2007 от Carvin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Carvin 6 #347 Отговорено 3 Декември, 2007 PS:Вижте моят ник...Майна, добре дошЕл в играта Понеже първи назова името, задавай въпрос Благодаря майна ))Така и така сме тръгнали на черни момци.....ето още един Предполагам никой няма да затрудня..ама все пак...да видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #348 Отговорено 3 Декември, 2007 Oпаааа!Това не е ли клавириста на Тото?Единия от двамата де...Не Дейвид Пейдж ами Грег незнам си кой беше... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Carvin 6 #349 Отговорено 3 Декември, 2007 Oпаааа!Това не е ли клавириста на Тото?Единия от двамата де...Не Дейвид Пейдж ами Грег незнам си кой беше... Имаме познал точните килограми Това наистина е Грег Филинганес, понастоящем клавирист на ТОТО Браво на JAZZ )))Айде следващия да дава загадката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #350 Отговорено 4 Декември, 2007 айде дееееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #351 Отговорено 5 Декември, 2007 Aбе я продължавайте вие,че не ми идва нищо на акъла,пък и време нямам много да стоя тук..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #352 Отговорено 5 Декември, 2007 ъмииии айде да извадя пак блиц въпроса - кой МНОГО известен китарист на МНОГО известна група сам си е направил китарата (добре де, с тате) и още свири с нея.Жокер - вече има фирма за китари, която произвежда същия моделЖокер 2 - басистът на групата пък му е направил усилвател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Carvin 6 #353 Отговорено 5 Декември, 2007 ъмииии айде да извадя пак блиц въпроса - кой МНОГО известен китарист на МНОГО известна група сам си е направил китарата (добре де, с тате) и още свири с нея.Жокер - вече има фирма за китари, която произвежда същия моделЖокер 2 - басистът на групата пък му е направил усилвател Аз тактично ще си замълча :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #354 Отговорено 5 Декември, 2007 ... кой МНОГО известен китарист на МНОГО известна група сам си е направил китарата ...Нали се разбрахме, че аз ще задавам този въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #355 Отговорено 5 Декември, 2007 Oops! сори, ти ше обявиш правилния отговор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #356 Отговорено 5 Декември, 2007 Аз пък съм чувал,че и Брайън Мей сам си е направил китарата... Така де,самия Тома Спространов го беше казал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #357 Отговорено 5 Декември, 2007 Аз пък съм чувал,че и Брайън Мей сам си е направил китарата... Така де,самия Тома Спространов го беше казал.Като си чувал така, айде сега питай. Няма само да ти задаваме въпроси ние, а ти да отговаряш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #358 Отговорено 5 Декември, 2007 ... кой е оня с мустака дето пее във втората половина на клипа?ЕЕееее втори въпрос свързан с ТОТО на една страница? Това не е ли Боби Кимбъл ... само че преди около 20-25 години Виждали сме ги как изглеждат тогава Айде докато потвърдят отговора, ето ви по-добрата ЪмбУрела-ела-ела-ела-е-е-е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #359 Отговорено 5 Декември, 2007 Мно'о начетен тоя Дидко бре!Тц-тц-тц....Аре питай като много знаеш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #360 Отговорено 6 Декември, 2007 Питам!Кой известен (може би най-известният) рокаджия от Арменски произход преди да започне кариерата си като музикант е бил CEO на софтуерна компания? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове