Big Blonde Wolf 11 #121 Отговорено 25 Октомври, 2007 напушили са се? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #122 Отговорено 25 Октомври, 2007 напушили са се? там е работата , че не са - това е нов ритуал за тоя празник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #123 Отговорено 25 Октомври, 2007 Песента няма нищо общо със посрещане на изгрева, тя си е просто любовна история... Май Дъновистите са измислили посрешането на слънцето на рилските езера и на езерото е лилите в борисовата градина. Със времето обаче стана /освен името песента няма нищо общо/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #124 Отговорено 25 Октомври, 2007 Варна ... обаче кво се е случило с основателите неам идея ... не ме влече хипарията ,ама хич ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #125 Отговорено 25 Октомври, 2007 Варна ... обаче кво се е случило с основателите неам идея ... не ме влече хипарията ,ама хич !вълнолома на морска гара , арестувани за нарушаване на обществения ред и съзаклятничество ... така и не са го допразнували нея година защото са ги арестували преди изгрева ( така поне разправя един от участниците )ае давайте нещо по-сложно , че на мен ми е бедна културата и не се сещам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #126 Отговорено 25 Октомври, 2007 Айде аз ще питам къде е роден Фарух Булсара?Ако някой не отговори до два часа съм сигурен, че доста ще се забатачите, тъй че спокойно мога да тръгна пак и да ви пожелая приятна месечна среща (имам пратеник с черен сивик 5ген и много сини очи там да ви наглежда обаче ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #127 Отговорено 25 Октомври, 2007 Зимбабве? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #128 Отговорено 25 Октомври, 2007 не баш, ама със З почва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Totti 0 #129 Отговорено 25 Октомври, 2007 таз девойка отдавна ми е в подписа даже цвета на колата коригирах... ам мисля и цвета на косата да го променя...дрешката неможе ли да махнеш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #130 Отговорено 25 Октомври, 2007 Ето го лесното ми въпросче: От къде се познават Пешо, Коко и Мико, и как се казва групата им? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #131 Отговорено 25 Октомври, 2007 Ако тва са ти лесните въпросчета трудните не ща и да ги чувам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #132 Отговорено 25 Октомври, 2007 Ако тва са ти лесните въпросчета трудните не ща и да ги чувам! Малко помощ: после идва и Светльо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #133 Отговорено 25 Октомври, 2007 ... и Светльо Хиподилския? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #134 Отговорено 25 Октомври, 2007 А откъде се познават? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nicki #135 Отговорено 25 Октомври, 2007 А откъде се познават?няма да се учудя ако е от университета или залата за киокушинОт университета е близо, но неточно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #136 Отговорено 25 Октомври, 2007 ФМИ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #137 Отговорено 26 Октомври, 2007 Да не са се запознали в Казармата?........абе зинзибар, Зимбабве, замунда всички са ми еднакви Сега един въпрос от мен Кой е барабаниста който свири на две каси?понеже не ми е ред ще дам и отговора направо. Вуйчото една каса на барабаните и една с бирасамо това клипче намерих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #138 Отговорено 26 Октомври, 2007 СМГ ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #139 Отговорено 26 Октомври, 2007 хах сега кат каза СМГ и се сетих За пореден път позна май, да чакаме да потвърдят верния отговор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #140 Отговорено 26 Октомври, 2007 Да точно Софийската Математическа Гимназия е верния отговор, и аз съм горд че съм завършил това супер училище. Следващия моля! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #141 Отговорено 26 Октомври, 2007 Да точно Софийската Математическа Гимназия е верния отговор, и аз съм горд че съм завършил това супер училище. Следващия моля! това училище е много селско и на нищо не ви учат там ... и жена ми го е завършила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #142 Отговорено 26 Октомври, 2007 Йде бе, колеги, няма ли някой да зададе въпрос? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #143 Отговорено 27 Октомври, 2007 (Редактирано) Охоо ми аз въпрос трее да задавам ве : Released: 1989 // VHS A full Def Leppard live show, compiled from footage shot during the band's 1987/1988 "HYSTERIA" tour. ...Та въпроса ми е къде/кой град;щат/ е сниман концерта на групата използван за VHS-са ?? Аре ся да видиме Деф-маняците дали внимават в час !! Редактирано 27 Октомври, 2007 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #144 Отговорено 27 Октомври, 2007 Не беше ли Денвър?....Ама не съм много сигурен де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #145 Отговорено 27 Октомври, 2007 Еххх тоя JAZZ .. голям фен ...ся ако кажеш и името на щата ... направо си познал мой ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #146 Отговорено 27 Октомври, 2007 (Редактирано) Еххх тоя JAZZ .. голям фен ...ся ако кажеш и името на щата ... направо си познал мой ! Колорадо Там е любимият ми концерт на 3G!Нека колегата Jazz зададе следващия въпрос Редактирано 27 Октомври, 2007 от Krelion Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #147 Отговорено 27 Октомври, 2007 Крели и ти ле батко скрит фен на леопардите се оказа ?! Брао !Аре някой от двамата да бодне един "?" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #148 Отговорено 27 Октомври, 2007 (Редактирано) Айде да видим... Кой са хората на снiмката!Човекът в дясно е лесният въпрос,но човекът в ляво е с повишена трудност Подсказвам не свирят в една група,а на един и същ инструмент Редактирано 27 Октомври, 2007 от Krelion Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #149 Отговорено 27 Октомври, 2007 Малко помощ Инструмента е барабани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #150 Отговорено 27 Октомври, 2007 Ебаси! Не можах да позная Портной! За другия, признавам си ползвах джокери, ама мисля, че ще е трудно на голяма част от аудиторията да го назове. Пича се казва Dave Weckl и измежду проектите му, най-известни са ми Master Plan и Synergy. Питам: Избройте поне 3 песни изпяти от басистите в дадена група.P.S> А да ви видя сега как ще питате Гоогле и после да ми се правите на ударени всезнайковци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #151 Отговорено 27 Октомври, 2007 Така и така рокаджиите сме в тази тема, ето ви една клюка в аванс от мен:За догодина в Каварна на 90% сигурни хедлайнери: Judas Priest и ... Def Leppard Racer-e, извади си ръката от гащите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #152 Отговорено 27 Октомври, 2007 (Редактирано) Ебаси! Не можах да позная Портной! За другия, признавам си ползвах джокери, ама мисля, че ще е трудно на голяма част от аудиторията да го назове. Пича се казва Dave Weckl и измежду проектите му, най-известни са ми Master Plan и Synergy. Питам: Избройте поне 3 песни изпяти от басистите в дадена група.P.S> А да ви видя сега как ще питате Гоогле и после да ми се правите на ударени всезнайковци Браво Дидко намерих най-странната снимка на Портной и си викам трудно ще го познаятЗа инфо Dave Weckl е един от най-добрите барабанисти раждали се на майката земя и издигнат в култ от много хора!А за незнаещите Майк Портной-барабанист и продуцент на Dream Theatre Редактирано 27 Октомври, 2007 от Krelion Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #153 Отговорено 28 Октомври, 2007 (Редактирано) Така и така рокаджиите сме в тази тема, ето ви една клюка в аванс от мен:За догодина в Каварна на 90% сигурни хедлайнери: Judas Priest и ... Def Leppard Racer-e, извади си ръката от гащите! Браааааааат ... сериозен ли си ве Къде прочете таз историческа новина ??! Ща разцелувам като се видиме !! п.п...цъкни в/у Деф Лепард от подписа ми и се чувствай поздравен ! Редактирано 28 Октомври, 2007 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #154 Отговорено 28 Октомври, 2007 Ебаси! Не можах да позная Портной! Щото тука някой го е обръснал докато е спял Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #155 Отговорено 29 Октомври, 2007 Що така умря тая тема? Да давам ли отговори и да продължаваме? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #156 Отговорено 30 Октомври, 2007 Глен ХюсЕролДимитър Воев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #157 Отговорено 30 Октомври, 2007 Да за дам един въпрос а?...Та да ви запитам какво е ЕМОЧичката ако и това го знае ша ма убие направо, щото има общо с такива групи:Корнглей глей къв кавър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #158 Отговорено 30 Октомври, 2007 (Редактирано) Emo(съкратено от “emocore”, от своя страна съкратено от “emotional hardcore”, използвано обикновено като “emotional”) е термин, който описва почти всяка форма на алтернатив-рок, който изразява емоции извън рамките на традиционния пънк, показващ ограничена палета от емоции свързани с отчуждението и яростта. Използван е също та Редактирано 30 Октомври, 2007 от stan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #159 Отговорено 30 Октомври, 2007 (Редактирано) Ухууу, ебати... то това успях да го отговоря от обща култура и на базата на заобикалящата ме среда... аз нямам кой знае какви познания в областта на музката и конкретно в целевата насоченост на тази тема но се сетих за един въпрос, труден или не това е единственото, което ми дойде на ум:Кой е най-високо бюджетния музикален клип сниман до сега и на кого е? Редактирано 30 Октомври, 2007 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #160 Отговорено 30 Октомври, 2007 Май на Майкъл Джексън не се сещам как точно се казва песента... ама там с некви храмове в злато и "ремембър дъ тайм" или нещо подобно се казваше? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове