stan4o 26 #81 Отговорено 22 Октомври, 2007 (Редактирано) Още вчера като Огнян зададе въпроса със снимката реших, че това е Таря понеже по Зи Рок все казват екс Найтуиш и казват, че била яко парче... та и аз реших да видя как излгежда и попрочетох това онова и са не са брои нали си имаме правила...те това нон стоп го пускат по ZRock у Олд Загър слушате ли си го? Редактирано 22 Октомври, 2007 от stan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #82 Отговорено 22 Октомври, 2007 М дааа прав си ... 2 са ,но говорим за първия ! Аре ве нема ли фенове на Таря Турунен ! Епа нема!Тука сме само фенове на "леопардите"! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #83 Отговорено 22 Октомври, 2007 Баце Станчо ... тая на снимката е Cristina Scabbia ... смесваш въпросите нещо ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #84 Отговорено 22 Октомври, 2007 Баце Станчо ... тая на снимката е Cristina Scabbia ... смесваш въпросите нещо ! да де ама аз предположих, че е Таря и тя не е за изхвърлянемай с "лесния" въпрос ни уби никой не си призна да го знае без жокери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #85 Отговорено 22 Октомври, 2007 М дааа прав си ... 2 са ,но говорим за първия ! Аре ве нема ли фенове на Таря Турунен ! Епа нема!Тука сме само фенове на "леопардите"! аре да не казвам къв диск имаше в бялата докато я продаваше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #86 Отговорено 22 Октомври, 2007 май с "лесния" въпрос ни уби никой не си призна да го знае без жокериЖокер: В албума има един кавър -> песента „Phantom of the Opera“ от едноименния мюзикъл на Андрю Лойд Уебър ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #87 Отговорено 22 Октомври, 2007 аре да не казвам къв диск имаше в бялата докато я продаваше E аре кажи де,аз немам спомени.Ако е бил чалга,че си посипя с пепел кратуната! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #88 Отговорено 22 Октомври, 2007 Хахаха, Марилиън бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #89 Отговорено 22 Октомври, 2007 май с "лесния" въпрос ни уби никой не си призна да го знае без жокериЖокер: В албума има един кавър -> песента „Phantom of the Opera“ от едноименния мюзикъл на Андрю Лойд Уебър ! Шшшш мързели .. аре ве ! Давам последен жокер : Албума е издаден 2002г. Поздрав с 1-то парче ....Аре някой да казва и да продължава играта че ми стана скучно ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #90 Отговорено 22 Октомври, 2007 Хайде аз ще задам един мноо дълъг въпрос и много стар.... дано повечето да не сте го виждали! на картинката има 45 български групи. Все пак темата е какво има на снимката ако сте я гледали до болка тая картинка да даваме друг въпрос? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #91 Отговорено 22 Октомври, 2007 Е,добре!Понеже се разбра че съм фен на Мерилиън,ще ви попитам... как се казва вокалистът им в момента?ето този ?Исках друг въпрос да задам,ама не мога да кача една песен тук.Тогава чяхте да се озорите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #92 Отговорено 22 Октомври, 2007 Станчо, недей, щото сме я играли във форума на тангра вече тая игра пък и верно е МНОГО дълга.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #93 Отговорено 22 Октомври, 2007 Към Станчо: Трее да изброяваме групите ли ?? Към JAZZ : Ти ги утрепа с тоя въпрос бе ! Преди години слушах Мерилиън и доколкото си спомням тогава вокал беше Фиш .... само че тоя хич не ми мяза на него ,освен ако не е прибегнал до пластична хирургия ! Така ,че не го познаам тоз пич и според правилата нема да кажа ... името на "н"овия ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #94 Отговорено 22 Октомври, 2007 (Редактирано) Към Станчо: Трее да изброяваме групите ли ?? Към JAZZ : Ти ги утрепа с тоя въпрос бе ! Преди години слушах Мерилиън и доколкото си спомням тогава вокал беше Фиш .... само че тоя хич не ми мяза на него ,освен ако не е прибегнал до пластична хирургия ! Така ,че не го познаам тоз пич и според правилата нема да кажа ... името на "н"овия ! Бил е Фиш,ама до 89-та.След това е този.А с него Мерилиън са нещо страхотно,нищо че повечето твърдят обратното!и двамата ги уважавам,ама тоя като го слушам направо се на... таковам! Редактирано 22 Октомври, 2007 от JAZZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #95 Отговорено 23 Октомври, 2007 Jazz-е давай некви жокери на хората ... че замря играта ! Аз го скивах кой е ама не казвам ,че ше прецапам правилата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JAZZ #96 Отговорено 23 Октомври, 2007 Аре казвай,че незнам какъв жокер да дам!Ето ви жокер-можете да ползвате всякакви Гугъли и Уикипедии! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #97 Отговорено 23 Октомври, 2007 ОК ! Steve Hogarth (joined 1989) Въпрос към феновете на великите .............. ! Всички знаем как се превежда името на групата .... но не всички знаят какво означава !?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #98 Отговорено 23 Октомври, 2007 (Редактирано) арматурная девушка, значеше нещо от сорта на копие или пикаП.П. във всеки случай е някакво хладно дълго оръжие Редактирано 23 Октомври, 2007 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #99 Отговорено 23 Октомври, 2007 ц. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #100 Отговорено 23 Октомври, 2007 да видях че не е ... точно това ама понеже видях и няма да подсказвам http://www.vbox7.com/play:2bef895d Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #101 Отговорено 23 Октомври, 2007 Ако визираш в прав текст "средновековен уред за мъчения" си следващия питащ по правилата на играта !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #102 Отговорено 23 Октомври, 2007 ето и визуално:http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_maiden_(torture_device) - вдясно това изправеното хм, нищо не ми хрумва, освен нещо сходно - какво означава името на ей тази група:http://www.vbox7.com/play:16e42f21 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #103 Отговорено 23 Октомври, 2007 Аз не съм съвсем съгласен с първият отговор на Restless, а и той показа линк от уикипедия, което ми подсказва, че май е нарушил правилата. Както и да е, IRON MAIDEN си е уред за мъчение. Нещо, което научих някъде в 4-ти клас май бях... Относно въпроса за Manowar, ако не се лъжа, според Joey DeMaio това е игра на думи, която изразява ежедневната борба на човека за живот? Няма да бързам с въпрос до потвърждаване на отговора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #104 Отговорено 23 Октомври, 2007 най-високия клас боен кораб на британската флота от времето на освободителната война в САЩ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #105 Отговорено 24 Октомври, 2007 "A warship having at least two gun decks, armed powerfully enough to take a position in the line of battle."Мисля че Огнян първи спомена за кораб , така че "пускай кърпичка" ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #106 Отговорено 24 Октомври, 2007 мда, голям боен кораб, също и военните моряци на кораба така са се наричали ако не греша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #107 Отговорено 24 Октомври, 2007 е, лукчо е на ред, аз само предполагах някви неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #108 Отговорено 24 Октомври, 2007 е, лукчо е на ред, аз само предполагах някви неща аз вече питах 2 пъти без да ми е ред ти си ... даже никой не ми отговори до край на втория въпрос ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #109 Отговорено 24 Октомври, 2007 на работа не мога да гледам видео и затова директно пропускам подобни линкове. Като чуя за Lord of the rings се сещам единствено за blind guardian? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #110 Отговорено 24 Октомври, 2007 (Редактирано) Аз докато чакам да решите кой ше задава въпрос си гледкам и слушкам ето това ! и това !! Поздрави за участниците в играта ! Редактирано 24 Октомври, 2007 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #111 Отговорено 24 Октомври, 2007 на работа не мога да гледам видео и затова директно пропускам подобни линкове. Като чуя за Lord of the rings се сещам единствено за blind guardian?ъ? аз се сещам за Толкин, нерде Саурон, нерде Саруман Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #112 Отговорено 24 Октомври, 2007 на работа не мога да гледам видео и затова директно пропускам подобни линкове. Като чуя за Lord of the rings се сещам единствено за blind guardian?имаме победител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #113 Отговорено 24 Октомври, 2007 Restless, не ги разбирам аз тея работи, както казах само за гардиън се сещам като чуя за властелина @lookcho: можеш да разкажеш за какво става дума все пак, стана ми интересно И сега да ви питам - песента на Judas "Diamonds and Rust" всъщност не е на джудас И е посветена на известен музикант. На кого? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #114 Отговорено 24 Октомври, 2007 Restless, не ги разбирам аз тея работи, както казах само за гардиън се сещам като чуя за властелина @lookcho: можеш да разкажеш за какво става дума все пак, стана ми интересно И сега да ви питам - песента на Judas "Diamonds and Rust" всъщност не е на джудас И е посветена на известен музикант. На кого?Песента е кавър на Джоан Баез ...Ама на кой е посветена...чувал съм и други кавари между другото на тая песен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #115 Отговорено 24 Октомври, 2007 Restless, не ги разбирам аз тея работи, както казах само за гардиън се сещам като чуя за властелина @lookcho: можеш да разкажеш за какво става дума все пак, стана ми интересно И сега да ви питам - песента на Judas "Diamonds and Rust" всъщност не е на джудас И е посветена на известен музикант. На кого?Песента е кавър на Джоан Баез ...Ама на кой е посветена...чувал съм и други кавари между другото на тая песен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #116 Отговорено 24 Октомври, 2007 топло а аз как се накефих на кавъра на blackmore's night, човекът дойде да ми я изсвири за рождения ден. Заедно с black night Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #117 Отговорено 25 Октомври, 2007 аз залагам на Боб Дилън всяка песен която е кавър в крайна сметка се оказва писана от него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #118 Отговорено 25 Октомври, 2007 аз залагам на Боб Дилън всяка песен която е кавър в крайна сметка се оказва писана от негоБоб Дилън, да. Но е ЗА него, не ОТ него Ти си пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #119 Отговорено 25 Октомври, 2007 Ей много чели тез момчета ве ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #120 Отговорено 25 Октомври, 2007 всички знаем на какво е кръстен празника July Morning , но къде е възникнал ? и какво се е случило с възникващите го ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове