Jump to content
genata

ангренажен ремък за D15z8

Recommended Posts

Ще сменям ангр.ремък на D15Z8 англичанка и всеки ми казва различен брой зъби??!!102-105-107--? кой от тези? И къде да го купя читав от Пловдив?Ако има патил пловдивчанин нека да каже!-модел,марка,цена,магазин, и т.н.т.Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще сменям ангр.ремък на D15Z8 англичанка и всеки ми казва различен брой зъби??!!102-105-107--? кой от тези? И къде да го купя читав от Пловдив?Ако има патил пловдивчанин нека да каже!-модел,марка,цена,магазин, и т.н.т.Благодаря предварително!

Ми, да ти кажа, май ше излезе че е 103 зъба. :unsure: D15Z8 е същия като моя двигател само че е на англичанките.Gates номера е 5409XS (103SP240H) 103X24 ;А това излиза от HONDA EPC: Part Number - 14400-P1G-E01 ; Part Description - BELT, TIMING (103RU24 A-555)Във фирмата в която работя е 33.30 на gates, имаме склад и в Пловдив. Ако искaш ще ти кажа къде се намира и ще кажа на колегите да ти направят отстъпка. А ако ти се чака до събота мога аз да ти го взема на още по-ниска цена и да ти го донеса. Редактирано от keel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...