Jump to content
Guest Dragi4

Двигател за Сивик 5г. ?

Recommended Posts

Guest Dragi4

Всеки един SWAP 6те те събори финансово.Ако те събарят разходите по подръжката нема смисъл да коментираме.Все пак може6 да хвърли6 под капака 6то годе безболезнено,Д16З6/7/9-125 коня(ползва6 да кажем твойта кутия и полуоски,ново ЕКУ и преправяне на инсталация)Вси4ко от Б серията-Б16/18 Б20(тука ве4е е доста по скъпо) и т.н.,другите нема смисъл да ги изброявамАко не съм ти убил ентусиазма...Успех :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей виждам че си от Русе може да дойдеш на някоя от срещите ни които си правим ТВ кула!!!Аз също съм замислил да си слагам по голямо ДВГ (за разлика от теб моя е перфектен и мога да изчакам за по мощния)и засега се надявам да посъбера пари и да ми донесат отвън например 125кс. на моето купе пише какви двигатели са подходящи и 125 коньовия е един от тях ако някой знае колко ще струва такъв също може да сподели....и да използвам темата на колегат моята скоростна кутия и полуоски дали ще станат и ще издържат натоварването на по големия двигател??

Редактирано от Еди Ведър

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей виждам че си от Русе може да дойдеш на някоя от срещите ни които си правим ТВ кула!!!Аз също съм замислил да си слагам по голямо ДВГ (за разлика от теб моя е перфектен и мога да изчакам за по мощния)и засега се надявам да посъбера пари и да ми донесат отвън например 125кс. на моето купе пише какви двигатели са подходящи и 125 коньовия е един от тях ако някой знае колко ще струва такъв също може да сподели....и да използвам темата на колегат моята скоростна кутия и полуоски дали ще станат и ще издържат натоварването на по големия двигател??

:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хехе, ами събарят ме понеже вече веднъж дадох 700 лв. за ремонт на двигатля за да не гори масло, а то стана даже по-зле :huh: Всек месец по 25-30 лв. само масло !!! И сега като си представя,че ме чакат поне хиляда за качествен ремонт :cool: По-добре да инвестирам в по-мощен двигател и по възможност по-здрав :huh: Та затова питам как може да стане и с колко средства? Драгич , мерси за разяснението. Ще се поинтересувам за тия Д16З6 /7 /9 и изобщо кой може да го прехвърли качествено в Русе. :cool:

Редактирано от dj_alex_

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Русе незнам,във Варна 6те ти струва 300 лв услугата да ти пуснат мотора в твойта кола и да си ходи6.Имам Д16З6 за продаване :cool: все о6те е на колата ми може6 да го види6 в действие

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...