Prelude_2.0 24 #1 Публикувано 12 Октомври, 2007 искам да ми проверят абс а ама неможеме да го открием моля за съдействие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude_2.0 24 #2 Отговорено 12 Октомври, 2007 къде е проклетата букса ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Prelude_2.0 #3 Отговорено 12 Октомври, 2007 не е възможно да нямма букса на коятода се закачи компютъра ........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #4 Отговорено 12 Октомври, 2007 Средната конзола, където ти е касетофона.Бъркаш зад нея (вдясно от педалите). Ох... не знам дали ще ме разбереш.... както си на шофьорската седалка се мушваш долу при педалите и бъркаш зад средната конзола. Ще напипаш няколко кабела. Има само един, който е свободен и може да се издърпа. На него има малка буксичка. От нея става и проверката за грешки на комп-а. Дано си ме разбрал. Става с напипване и няма как да сбъркаш, защото другите кабели не са свободни и не могат да се дръпнат навън. После пак си я набутваш зад конзолата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude_2.0 24 #5 Отговорено 13 Октомври, 2007 мерси братко много ми помогна онзи ден с майсторчето се изтрепахме да търсим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове