Jump to content
julian1

закрепяне на предна броня

Recommended Posts

здравейте!онзи ден направих груба грешка като минах над 1 камък и ми се откачи бронята.проблема е там че на самата броня има отвор през който преминава винта за да влезе в щипката и да се завие.този отвор е счупен(пукнат и вече не е отвор).опитах да го залепя с поксипол-неуспешно.засега я закрепих с част от останалата пластмаса но не ми изглежда много надеждно.моля дайте ми предложение какво да правя.дано сте ме разбрали :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отиваш някъде където лепят брони. Ако си в софия срещу магазина на Sigi в красна поляна има много добър сервиз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

трябвало е да пробваш с някакъв здрав силикон, поксипол не лови на пластмаса-направил си най-неудачният избор на лепило... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Друк вариянт е да отидеш и да си купиш едно шишенце смола и малко стаклопласт и да си я направиш сам, но понеже не си си попълнил профила, няма как да те упътим от къде да си вземеш необходимите материяли или къде могат да ти я залепят, ако на теб не ти се занимава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от пловдив съм.вчера ми казаха 1 място където лепели и днес мисля да отида.надявам се да не ми вземат много :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...