doktora_stz 0 #1 Публикувано 10 Октомври, 2007 искам да е паинер и да има исходи за стапало и на разумна цена бес тези от 300 и колкоси там кадето нема нищо по особено в тях от какавто и да е паинер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kicko #2 Отговорено 10 Октомври, 2007 Имам един DEH-3730MP ненужен. Тамън се канех да пускам тема че го продавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #3 Отговорено 13 Октомври, 2007 Имам CD-player Pioneer DEH-2430R. Ако се интересуваш, пиши ми лично съобщение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Явор 3 #4 Отговорено 14 Октомври, 2007 Имам един DEH-3730MP ненужен. Тамън се канех да пускам тема че го продавам.Колко парички му търсиш ако колегата не го е взел вече? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doktora_stz 0 #5 Отговорено 16 Октомври, 2007 моля модераторите да закрият темата оредих се мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове