stefotto 0 #1 Публикувано 8 Октомври, 2007 зд. пи4ове,въпроса ми е има ли разлика в ка4еството,моита е англи4анка та ре6иь да питам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #2 Отговорено 8 Октомври, 2007 Карай си колата и не се тормози с глупости Повечето предпочитат японките поради една или друга причина........ но пък и доста хора доказаха че 'милейди'' не е за изхвърляне............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest toto_spa #3 Отговорено 9 Октомври, 2007 хората са го казали отдавна жена и кола са на касмет така че караите си колите ако ви са на касмет ще ви слушат не зависимо ква зглопка са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VitoEJ9 #4 Отговорено 9 Октомври, 2007 Аз карам Японка, но откакто съм във форума не сам прочел никъде никой да се оплаква от англичанка. А смятате ли, че Хонда биха позволили производството на некачествена стока? Това би уронило престижа им. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #5 Отговорено 10 Октомври, 2007 Според мен + на японката е предимно в дизайна което си е въпрос на гледна точка...........и все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #6 Отговорено 11 Октомври, 2007 Прощавайте за лаишкия въпрос, но коя е англичанка, коя - японка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #7 Отговорено 11 Октомври, 2007 (Редактирано) Да да Англичанка или Японка ?PS Преди пак бях пускал подобна тема и ме заплюхте, сега лично я видях Редактирано 11 Октомври, 2007 от slus4o© Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #8 Отговорено 11 Октомври, 2007 (Редактирано) Прощавайте за лаишкия въпрос, но коя е англичанка, коя - японка?Англичанката е 5-врат хеч с по-консервативен дизайн правен в Англия за европейския пазар, хеч вариант на предлаганата в югоизточна Азия honda domani. Японките са с по-големите и кръгли фарове. Редактирано 11 Октомври, 2007 от Ironstone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Katsko #9 Отговорено 11 Октомври, 2007 еми съвсем възможно е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lamerko #10 Отговорено 11 Октомври, 2007 (Редактирано) Ами излъгали са те. Форд Мондео, Опел Вектра, така разпространената Астра, VW GOLF и още много много други ги има във вариант хеч с 5 врати Редактирано 11 Октомври, 2007 от lamerko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #11 Отговорено 11 Октомври, 2007 (Редактирано) Да да Англичанка или Японка ? PS Преди пак бях пускал подобна тема и ме заплюхте, сега лично я видях А де, и аз я видях веднъж за кратко и то в движение и реших, че съм се объркал нещо, ама на - мелезче! Че и отзад, мисля, пишеше 1,8 VTi Та някой има ли идея, да не би 1,8-то да са с този вид или е кръщавана нещо тази ... Любопитна история! Редактирано 11 Октомври, 2007 от Iceman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lamerko #12 Отговорено 11 Октомври, 2007 ЛОЛ не не обърнах внимание на снимката. Дали е истинска или колаж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #13 Отговорено 12 Октомври, 2007 Какъв колаж бре човек?! Нали това разправям, че я видях на живо! Просто тогава мислих, че нещо съм се заблудил, ама сега като и видях снимките и разбрах, че не съм! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #14 Отговорено 12 Октомври, 2007 (Редактирано) А стига бе! Аз чак сега разбрах че на двете снимки колата е една и съща! Тази Хонда съм я виждал на паркинга на ПУ-то (беше точно с тоя надпис VTEC на вратата), но я видях само отпред и отстрани - само малко се озадачих от дръжките на вратите, че са като на английската Хонда и Ровъра. Изобщо не обърнах внимание на задницата. Много интересно. Предницата ли е сменяна или какво? Я колегата да си каже тука да не ходим да го дирим по пловдивските улици. Редактирано 12 Октомври, 2007 от keel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове