Jump to content
Demon

Хонда ще зарадва маняците на Crx

Recommended Posts

Honda наистина май ще зарадват феновете на CRX с продължение на модела :)

На автомобилния салон в Токио, който се открива в края на този месец, Honda ще представи нова концепция на компактно купе.

За този нов модел се счита, че ще бъде идеологическият наследник на Honda CRX. Всъщност още през миналата 2006 г. Honda показа прототип на малко спортно купе на изложението в Лос Анджелис. Това беше Honda Remix.

Според източници от японската фирма обаче, сегашната концепция няма да има нищо общо с Remix.

В технически план новият автомобил ще ползва много от частите и механиката на Honda Civic. Двигателят ще бъде четирицилиндров, движението ще се предава към предните колела, скоростната кутия ще бъде пет степенна механична.

Очакванията са новото купе да стигне до серийно производство след 2 до 3 години.

Публикувано изображение

Източник: automedia.bg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o
:rolleyes: много луд дизайн има на тази скица,то е ясно ,че няма да изглежда баш така ,но все пак.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на всички снимки е концепцията Хонда Ремикс от 2006която не се е харесала на хората и няма да види бял святтова в токио какво ще е никой още не знае

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен трябва не само дизайна да променят..........да видим под капака кво ще направят :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това нещо определено не може да ме върне на рекс.грозотийка си е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Salamander

с всеки нов модел хондите стават все по грозни :dry: като изклиу4им новия акорд. а тоя ЦРХ на ни6то не прили4а не знам кой 6е си го купи тва... :rolleyes:най красиви са хондите м/у 85-2001г докато не хванат да на4ертаят нормална кола няма да карам по нова хонда!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То не е само във формите............двигател,окачване -приятни изненади................90сете год. на 20век май ще си останат златни за автомобилостроенето :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AERODECK

Харесва ми линията на предното (то има ли друго) стъкло и вратата.

Иначе все едно гледам Бийтъл 2 на Кенцваген.

Има нужда от АГРЕСИЯ!

Да не е това бе дрогари

Публикувано изображение

Редактирано от AERODECK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом е базирано на новия Сивик, сигурно ще му сложат един торсион отзад и Макферсони отпред, ще го пуснат за 70 бона и тогава ще взема да сменя марката или да се върна пак на Мазда :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo

................90сете год. на 20век май ще си останат златни за автомобилостроенето :rolleyes:

Аз в това съм на 100% СИГУРЕН, сега с тия ограничения дето се възлагат, и със тази мания на производителите да създадът нещо невиждано до сега, само разочарования. Хонда ми се струва нещо са закъсали от към талантливи дизайнери и инженери, затова ще си карам хондичките от 90-те. Аре бе HONDA вземете се в ръце и направете нещо което да въздигнем в култ :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Впредвид съвременните изискванията за безопасност, кола като стария CRX никога няма да излезе на пазара - така, че не хранете никакви надежди ;)иначе концепкара CR-Z ми изглежда много по-добро решение от американския Remix. Ако могат да го снижат този CR-Z още малко ще е добре - ще изглежда още по-хищен.Аз вече съм влюбен в тази колица ;) - остава да ни зарадват с 850кг и подобаващ двигател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Garrett

CR-Z и на мен ми харесва ;) има доста общи черти с хиксасамо отпред маалко трябва да се пипне, но това може да си го модифицира всеки маниак

Редактирано от Garrett

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Alexandro

Какво толкова го мислите? В цитираната новина никъде не беше написано, че ще има НОВ CR-X, а че се готви наследник на рекса. Съвсем простата логика показва че един евентуален наследник на CR-X, би трябвало да се казва... да, познахте CR-Z. ;)

На печелившите - честито! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Впредвид съвременните изискванията за безопасност, кола като стария CRX никога няма да излезе на пазара - така, че не хранете никакви надежди :P

с какво не се вписва в съвременните изисквания за безопасност стария ЦРХ не разбирам?според мен ни6то не пре4и една кола да се обнови или проектира на ново както форд направи с ГТ40 и го превърна в о6те по зла ма6ина :P като гледам в 6татите е пълно с фенове на хонда и най 4есто карат ЦРХ,сивик 5 и 6 и интегри,а там хората са кинтаджий и могат да си позволят сивик8 дет е като летя6та 4иния,но не го купуват ,а преправят старите :P предполагам ,4е всеки от тях би се зарадвал ако жълтурите на4ертаят една нормална кола най после :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се това да хареса на изискания ви вкус (за тези които не са го виждали) http://rocketpunchautoblog.blogspot.com/20...-sport-car.htmlА това няма да коментирам http://www.autoblog.com/photos/honda-puyo-concept/430895/ :P

Извинете ме за изказването, ама:1. това е мравояд, а не хонда.2. фаровете са с леко краднат дизайн. не ме карайте да посочвам откъде.3. при поглед отпред-отстрани някак си все едно гледам алфа спайдър4. отзад - "да живее мазда 323" (има си модел, който изглежда точно така)5. тук следва и т.н.вярно е, че последния сивик хечбек доста вдигна летвата, но не забелязвам нашите хора да са се напънали да направят екстериора на ниво, поне от ранга на акорд 2008, например..P.S.: а това, как да го нарека, PUYO, по-добре да не излиза на пазара. никой ли не си взе поука от голямото излагане наречено fiat multipla?! Редактирано от sharki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм.Тоя нов дизайн... :) .CRX 2G rulz... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...