Jump to content
Guest Prelude_2.0

добра цена ли е 210 лв за бройка КОНИ амортес.?

Recommended Posts

Guest Prelude_2.0

някой ако знае от къде мога да си купя предни за прелюда да казва ,и все пак възможно на по ниска цена

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Марката Кони има няколко разновидности амортисьори , ако напишеш какъв цвят са ще ни улесниш в отговора ни :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest assfull

около 250,жълто регулируемо :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Prelude_2.0

ами предполагам че реголируемото е най доброто , така ли е следователно и най скъпото другите вариянти по евтини ли са ? и впрочем кое ще ми препоръчате за прелЮдеца искам да е твърд

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз да не се изказвам неподготвен , ама май всички са регулируеми :angry: Иначе жълтото май е най-скъпо , след него червеното .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами предполагам че реголируемото е най доброто , така ли е следователно и най скъпото другите вариянти по евтини ли са ? и впрочем кое ще ми препоръчате за прелЮдеца искам да е твърд

Жълтото е най-твърдо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си жълтото регулируемо въпреки, че бих ти препоръчал също Bilstein също имат мн добри модели.ПП: другите конита са по евтини :lol:

Аз да не се изказвам неподготвен , ама май всички са регулируеми :lol: Иначе жълтото май е най-скъпо , след него червеното .

Ръсти не са всичките само жълтото е и то ако не ме лъже и паметта има и жълто нерегулируемо.Червеното вози доста по-меко от жълтото-доближава возията на оригиналния амортисьор.:angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...