Jump to content
Guest Prelude_2.0

От термостата ли е този проблем ?

Recommended Posts

Guest Prelude_2.0

прелюда ми е 4 ген и температурата ми я показва дигитално на таблото .....на дълъг път температурата ми пада понякога до минимума .демек няма нито едно отделение ( а те са попринцип 2 бр) изписано и държи малко над 1000 оборота ......... някой компетентен да се произнесе моля :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbuls

ми не е много нормално,ама надали да е от термостата,поне 1 6те ти показва,по скоро проблем с дат4ика за температура или някои кабел по трасето,прегледаи я,в таблото ти са6то може да има проблемШстудена споика например,6том из4езва на моменти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако термостата ти е блокирал в напълно или постоянно отворено положение колата ти постоянно ще се охлажда повече от необходимото и съответно ще се лъже , че още не ти е загряла и автоматичния смукач ще държи по-високи обороти ( нормалните са 900 оборота или малко под 1000-та оборота ) . Разглоби си термостата или я заведи на майстор да погледне дали има нормален ход буталцето и дали не задържа някъде ( ще си проличи от това дали е опирал някъде по стените и т.н. ) :unsure: Ако проблема ти е такъв , на дълъг път е нормално да ти се изстудява колата до мин тепература

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Prelude_2.0

аз вече така или иначе си купих нов термостат на сляпо ,тъй че ще го сменя сега във вторник като ходя за смяна на втулки в сервиза на хонда в горубляне . и после ще видим какво ще се получи на дълъг път ,то и без друго ходя поне 1 седмично до ботевград на магистралата ще си покаже най добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

ако ти е от термостата мисля че колата ще ти загрява ужасно бавно до нормална работна температура в градски условия ... така се ориентирах за смяната на моя термостат преди 1 месец ... сега си качва температурата докато измина 1 - 1,5 км сутрин

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...