Jump to content
Krelion

Лечков Drag Racing Sliven 2007

Recommended Posts

Е една част от бугразлиите дойде даже и първо място зеха за атмосферки :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имахме пропуски в организацията, но това мисля е нормално, като се има предвид, че се прави за пръв път а и няма наличен ресурс от подготвени хора на всяко място. Важното е, че времето не ни спря, видяхме какво трябва да се направи и следващото вече ще е на ниво ! А състезания в Сливен ще има вече традиционно - няколко пъти в годината. Изказвам благодарност на В2 (не, че ми е син) за мъжеството да се пусне единствен от "силния" BMW TEAM SLIVEN !!! (Нищо, че проспа светофара ) Евала на Хинцата, че е пич и направи единствен каквото трябваше !!! Благодарности разбира се и на Веско и Даниел за компетентното съдействие! Благодарност и на H1pNoTiC за снимките !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

съгласен съм че имаше някой пропуски, но като цяло и на мен ми беше яко въпреки адския студ :) единственото "лошо" което ми направи впечатление е че нямаше кой да говори постоянно на микрофона и да обявява победителите и трябваше малко да гадаем кой бил, кое е финал кое не :dry: но все пак не бих го пропуснал :lol: а ако това че състезанията в сливен ще стават традиция е вярно, ще е Б*хТи КуПоНА :cool: браво на организаторите и чакаме следващото мероприятие

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Урааааааа :) А кога е Тодоров ден? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

24 февруари до колкото знам там сме :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hammerfall

И аз не знам точно, но е различно всяка година, ще го научим. А вие стягайте точилките, че май слабо се представихте...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...