Jump to content
peposhi

Wheel Spacers - как се отразяват на поведението на автомобила

Recommended Posts

Освен, че се подобрява устойчивостта на пътя, изглежда чудесно, когато сложиш на колелцата - wheel spacers. Отразява ли се на разхода на гориво? Има ли някой вече сложил или да е карал с теа хайванчета? :rolleyes: Като искам да натъкмя Пацата, много ми харесва идеята. Доколкото разбрах, е препоръчително да не се слагат повече от 10мм широки spacer-и.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен, че се подобрява устойчивостта на пътя, изглежда чудесно, когато сложиш на колелцата - wheel spacers. Отразява ли се на разхода на гориво? Има ли някой вече сложил или да е карал с теа хайванчета? :beer: Като искам да натъкмя Пацата, много ми харесва идеята. Доколкото разбрах, е препоръчително да не се слагат повече от 10мм широки spacer-и.

Рових се из сайта, но не намерих никъде информация за този въпрос. :unsure: Никой ли не е слагал на wheel spacers на колата си?!? :beer::drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Prelude_2.0

това не са ли един вид фланци,чрез които джантите излизат по навън от фабричното ?защото и аз съм намислил да сложа такива ,доста по добре изглежда стойката на колицата ....но все пак да чуем за плюсовете и за минусите на тази гъзариййка :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Prelude_2.0

също така от къде може да се купят или направят ще е много полезна информация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.bimmerworld.com/images/spacer_ok.jpghttp://www.radmfg.com/wheelspacers.htmЕто тук можете да видите как изглеждат.Не искам да слагам по-широки гуми, защото увеличава разходът на гориво, по-шумно е, а и Пацата така и така си гълта достатъчно. За някои 9.5-10 на сто, градско, може и да е нормално, ама като скочих от еднолитрова Микра с 6 на 100, ми трябваше време докато свикна :) А, че колата изглежда много красива с по-широки гуми - няма две мнения :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм с колегата Antony - т'ва нещо ще стъжнява животеца на лагерите. Освен, ако не си намерите по-корави лагери ... от Ikarus, например. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...