Jump to content
No Limit Performance

На каде се върти?

Recommended Posts

Guest darius

А бе върти ми се на ...... ;) Но серзьозно, гледаш сянката и готово,като часовникова стрелка е!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Morridina

аз май се падам някакъв сорт артистична личност ;) върти се обратно на часовниковата според мен. но аз съм левичарка така или иначе и действам повече с дясното полукълбо,така че при мен е разбираемо ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Димитър Коев

Хехех. Това е зителна измама. ;) Ако си преместите няколко пъти погледа от единия към другия край на екрана девойката ще си "смени" посоката на въртене. ;) Което значи, че аз поне съм нещо средно между артистичното и логичното! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

абе аз и без да отвръщам поглед от нея пак сменя посоката,стига да имаш търпение де;)явно и аз съм някъде по средата...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest elf

На мен ми се върти обратно на часовника ;) но на пвтори поглед ... и направо ми кръстоса очетата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А бе върти ми се на ...... :) Но серзьозно, гледаш сянката и готово,като часовникова стрелка е!

Точно така!Това е и моето мнение! :) Ама в началото събрах очите като тези на аватара ти! :) Редактирано от JAZZ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баааа тва се варти насекаде е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) На мен ми се върти по-часовниковата стрелка , просто начина на завъртане също й е за по часовниковата стрелка , ако забелязвата , че и подскача :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе аз и без да отвръщам поглед от нея пак сменя посоката,стига да имаш търпение де:)явно и аз съм някъде по средата...

точно така. Има измама в цялата работа, понеже сянката на изпънатия крак никога отива на "заден" план, а винаги се движи "отрпед". Този който е правил това иска да се подиграва с хората :) (просто ме изкара артистична личност, нещо което е далеч от математиката :) )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eddy

...абе аз и без да отвръщам поглед от нея пак сменя посоката,стига да имаш търпение де:)...

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каот стана въпрос за зрителни измами, това ми е любимото:

Цък

П.П.

Гледайте на цял екран.Публикувано изображение

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз както и да го гледам по чесовника ми се вътри :) и опорния и крак се върти по чесовника :)aaa хаха ами като рефрешнах почна на обратно :) единия път е по чесовника след рефреша на обратно и тн. :):)

Редактирано от al3x

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

егати работата аз като го гледам хем наляво хем надясно ми върти.....а много е гадно чак ми се завъртя свят.....ми не знам и в двете посоки ми изглежда да се върти, в смисъл, за около минута ми изглежда ,ч е се върти надясно и после бам, изведнъж почва да се върти наляво....странно, май полудявам :) :) :) :) :)

Редактирано от WaveMastaa

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мога да си го карам да се върти на където си искам :) Зависи от кой момент започваш да отбелязваш движението!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Мен все надясно ми се върти . За тези дето си въобразяват че е у ляво ... да му мислят :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gin

Мен все надясно ми се върти . За тези дето си въобразяват че е у ляво ... да му мислят :P

половин оборот наляво, половин надясно. просто мозъка отказва да приеме промяната и твърди че се върти. сянката е допълнителна заблуда, тя е еднопосочна :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе незнам накаде се варти ама на 2 без 10 е най мехлемско.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе колега това е гола жена която се върти ... ебати кича :unsure: искам такъв часовник :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе незнам на къде се върти ма в събота май беше в Брилянтин тая............ или не........... :rolleyes::dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам,гледам и се по часовниковата.Това ме искарва логчен тип,което си е така.эатва ме кефа игри като Мист и бая стратегии. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...