войводата/cls 3 #1 Публикувано 1 Октомври, 2007 Ето едно ръководство за подобряване на динамичните характеристики на вашите любими осички Д13-ки ръководство ЦЪККолегата 'Еди Ведър' ми го предостави, за да стане достъпно за всички.Аз лично не одобрявам някои работи, които правят пичовете в ръководството,нонали знаете: "По вкус и цвет товарищи нет" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 1 Октомври, 2007 Брат .. аз тоя PDF го иам от 2 години... ..ама не ми е мноо ясен ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IceMan- 0 #3 Отговорено 1 Октомври, 2007 Да питам аз има ли смисъл да се слага 4-2-1 колектор на 1,3 ..... и аз карам такава и се чудя да се мъча ли да си направя един от CrNi-келов..... Теоретично и на практика при по големите мотори има смисъл но се чудя за моя дали ще има ефект....... и още нещо ..... колектора от Д15-ка става ли за Д13...... имам един такъв да гледам от него ... или най добре да си направя фланеца по гарнитурата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubobaroto 0 #4 Отговорено 1 Октомври, 2007 Нещо не ми го отваря.Каква програма трябва да имам???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #5 Отговорено 2 Октомври, 2007 Нещо не ми го отваря.Каква програма трябва да имам????Ами аз имам някакъв PDF Reader Pro ,нещо такова ти трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #6 Отговорено 2 Октомври, 2007 Нещо не ми го отваря.Каква програма трябва да имам???? аз имам програмата Adobe acrobat 5.0за колекторите 4.2.1 аз съм си сложил но генерацията отзад е оригиналната и може би ефектът се губи донякъде други колеги са споделяли че има ефект доста добър.Според мен са добри за ежедневно каране колата дърпа още в ниските обороти,но за дръпки с 4.1 като че ли по добре се предсатвях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubobaroto 0 #7 Отговорено 2 Октомври, 2007 Абе братя.Ще стане много по добре ако някои го преведе това.Само от 4ертежите нищо не разбирам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове