Jump to content
Saho

Шибедах

Recommended Posts

Винаги съм искъл кола с шибедах.. Това е единственото което и липсва на моята хубавица... Та Въпроса ми е : Има ли начин да си сложа такова нещо на колата. Какви проблеми може да възникнат и дали изобщо си заслужава(имам предвид като пари и риск).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста трудно изпълнима задача. До сега не съм виждал някой тук да го е правил. Трябва да изрешеш тавана на колата, да смениш кората (на тавана), да си намериш цялата механика + стъклото, да опънеш кабели........ Това са само по-основните неща за които се сещам.

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах кола с шибидах, не е само прозорче на тавана ;) има много неще който не се виждат, в тавана има канали който отвеждат дъждовната вода в задните колонки и подкалниците, ако ще правиш нещо съветът ми е да си намериш цял таван с колонките направо... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сложна работа :) Иначе съм виждал само 1 път такава операция и то беше на "Pimp My Ride".Ако имаш време прегледай в първите 2 сезона мисля че беше,но поне ги знаеш онези ,че са про-та (всеки си знае работата) ,ама не знам дали тук някой ще се нагърби с задачата.Успех :unsure: ПП виж и в и-бей какво се предлага ,може да намериш нещо полезно в инфото на продукта :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мой познат си сложи и се проклинаше месеци на ред докато не продаде колата.Беше оклепал със силикон всичко и пак намираше от къде да капе.Става и като света да се направи, но не си струва парите.Не случайно екстрата "шибидах" в нова кола е около 2000лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...