Saho 0 #1 Публикувано 30 Септември, 2007 Винаги съм искъл кола с шибедах.. Това е единственото което и липсва на моята хубавица... Та Въпроса ми е : Има ли начин да си сложа такова нещо на колата. Какви проблеми може да възникнат и дали изобщо си заслужава(имам предвид като пари и риск). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 30 Септември, 2007 (Редактирано) Доста трудно изпълнима задача. До сега не съм виждал някой тук да го е правил. Трябва да изрешеш тавана на колата, да смениш кората (на тавана), да си намериш цялата механика + стъклото, да опънеш кабели........ Това са само по-основните неща за които се сещам. Редактирано 30 Септември, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #3 Отговорено 30 Септември, 2007 Имах кола с шибидах, не е само прозорче на тавана има много неще който не се виждат, в тавана има канали който отвеждат дъждовната вода в задните колонки и подкалниците, ако ще правиш нещо съветът ми е да си намериш цял таван с колонките направо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #4 Отговорено 30 Септември, 2007 Сложна работа Иначе съм виждал само 1 път такава операция и то беше на "Pimp My Ride".Ако имаш време прегледай в първите 2 сезона мисля че беше,но поне ги знаеш онези ,че са про-та (всеки си знае работата) ,ама не знам дали тук някой ще се нагърби с задачата.Успех ПП виж и в и-бей какво се предлага ,може да намериш нещо полезно в инфото на продукта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo21 0 #5 Отговорено 1 Октомври, 2007 Мой познат си сложи и се проклинаше месеци на ред докато не продаде колата.Беше оклепал със силикон всичко и пак намираше от къде да капе.Става и като света да се направи, но не си струва парите.Не случайно екстрата "шибидах" в нова кола е около 2000лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #6 Отговорено 1 Октомври, 2007 Намерих го ......Ето как един Сивик се сдоби с шибедах http://vbox7.com/play:6fff1c83 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове