KU4E_DUX 2 #1 Публикувано 30 Септември, 2007 Моля ви моделатори вземете направете малко по човешки качването на снимки т.е. по лесно нещо както е browse и да си дрърпаш снимте от компа . Немисля ,че само на мен е трудно през други саитове които я заредат я не.Мисля ,че ще обърните внимание на молбата ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #2 Отговорено 1 Октомври, 2007 не знам при нормалните потребители как е, но аз се пробвах да си прикачам снимки директно в тема и не стана... тоест, прикачих я, но никой не я виждаше.между другото, можеш да си направиш галерия и да си качваш снимките там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kicko #3 Отговорено 1 Октомври, 2007 ....между другото, можеш да си направиш галерия и да си качваш снимките там.... но това ще товари повече хостинга на форума от колкото ако ги качваш на snimka.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #4 Отговорено 1 Октомври, 2007 Ето още едно българско сайтче, което става за тази работа http://picbg.net/Бързо става не е толкова натоварено още. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове