Mr.OFF 539 #81 Отговорено 20 Юни, 2008 Една биричка моля ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #82 Отговорено 19 Юли, 2008 Намерих една снимка, на която двамата не изглеждат особено пияни, въпреки подходящия час. Не знам вие познавате ли ги тея, единия май бил мъдератор, приказват злите езици. Снимах ги без да искам на националната среща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #83 Отговорено 19 Юли, 2008 Уффф...Миии 'начи на дискотека в Ахтопол... П.П.Слънчевите очила са задължителен атрибут в дискотека в която е толкова тъмно, че не се вижда гърлото на бутилката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #84 Отговорено 23 Юли, 2008 Кой не пие корем да го свие, е без жените Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #85 Отговорено 22 Август, 2008 Нещо изпадна темата, да я вдигнем малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #86 Отговорено 23 Август, 2008 ух на батя хубостниците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Etnonatu®e 2 #87 Отговорено 24 Август, 2008 Кой не пие корем да го свие, е без жените маллиййййййй тая снимка e номер 1 евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #88 Отговорено 1 Септември, 2008 Алкохолна симетрия ......... с примеси на космата еротика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #89 Отговорено 17 Септември, 2008 "Шубрак-тийм" порка безопасно .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #90 Отговорено 30 Август, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POISON 2 #91 Отговорено 30 Август, 2009 Тва ако не шубраците па на Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #92 Отговорено 13 Септември, 2009 Шезлонгите са едни прекрасни дивани ... за отмора ! Нали бейби ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #93 Отговорено 13 Септември, 2009 :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #94 Отговорено 13 Септември, 2009 Айде пак компроматна война... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #95 Отговорено 13 Септември, 2009 Елате повече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #96 Отговорено 13 Септември, 2009 Секси, както пее малкив Руши - "всичко се връщааа"Така че знай, аз винъги ще съм зад ъгъла!Ще те дебна като плячка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #97 Отговорено 14 Септември, 2009 Шмире ... тихо че иам още резили със звук даже .... ама понеже та love-я , нема та излагам как палиш банцига ! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #98 Отговорено 14 Септември, 2009 Винаги съм знаел, че най-сериозните Хондаджии са в Ст.З, ама чак пък толкова !!! момчета вие просто засенчвате останалата част от Българиа :D Темата е малко, като стената на срама, ще си помисля преди да дойда да пия с вас, на другия ден и аз ще съм овиснал тука хахахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #99 Отговорено 14 Септември, 2009 Тва е като табло с отличниците, стената на срама е една важна тема в общи !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #100 Отговорено 14 Септември, 2009 хахахха, тогава да покажа, че и аз съм отличник :) и бъдещия Хондаджия П.С - много го обичам след 6-тата ракийка а това се получава, когато се прекали със странните коктеили и естествено май пърсанал фейварит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #101 Отговорено 14 Септември, 2009 (Редактирано) wrong t-shirts, boys! A! И "спящата красавица" е влязла в кадър Да ви се намират кадри на новосформирания "МОРЖ ФенКлуб"? Чувствам се като основател ;) Редактирано 14 Септември, 2009 от Didko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #102 Отговорено 4 Декември, 2009 Предлагам всички нови Алкохолици да научат наизуст Всики текстове на ХИПОДИЛ !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #103 Отговорено 4 Декември, 2009 е то хубу ама кат сда напием и забрааме !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #104 Отговорено 4 Декември, 2009 !!! Главната тема в Общи дускии я вижте: Граница на алкохола, а тази тук е напълно обратната. Просто интересно стана. Наздраве момчета.Поздрави с Въжен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Razorsedge 1 #105 Отговорено 7 Декември, 2009 АААА моля, моля!Тук става въпрос за домашен алкохолизъм Или както се казва в песента:"Искам бира с водка, нищо друго не ща.Искам нейде да легна и така да заспя." Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #106 Отговорено 22 Юни, 2011 Еееех .. славни времена беха .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове