Mr.OFF 539 #1 Публикувано 28 Септември, 2007 (Редактирано) Хмммм....тъй като предната тема потъна в небитието ... покрай някой други "спамове"...възраждам тази култова тема с идеята за разпускане и забава сред пиянките във форума ! п.п...ааа ..и..наздраве от мен ,DNL и Д-р Конова ! Редактирано 28 Септември, 2007 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #2 Отговорено 28 Септември, 2007 (Редактирано) Малии,пияници да искаш.Пацко,без да се обиждаш ама на се удържах...... Аз също бях на 4 уискита,ама мене нямаше кой да ме снима А и да поясня-тук поливаме,не направо уливаме Прелюда и Дел Сола. Редактирано 28 Септември, 2007 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #3 Отговорено 28 Септември, 2007 Хи-хи голям майтап...ха сега ето ни и нас ...отново. МадДог и аз (скромно) ....ма не ни трийте бе хора..глей кви сме сладури ! Айде и вехтите Еленски войводи..да не се спотайвате: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 29 Септември, 2007 (Редактирано) Аре ве .... само фанта и кола ли смъркате всички ... Не боли да си признае човек ... ето : п.п...имаше двама от Ямбол дето само сокчета "люскат" ! Имам матриал ! Редактирано 29 Септември, 2007 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #5 Отговорено 29 Септември, 2007 Мани ,не думай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #6 Отговорено 30 Септември, 2007 И аз имам материал за един от Ямбол ама тои сам да си вкара снимката Иначе интересна темица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #7 Отговорено 30 Септември, 2007 кой е тоя Ямболски алкохолик бре Тони я кажи , че не се сещам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #8 Отговорено 30 Септември, 2007 нищо няма да казвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest J&D #9 Отговорено 1 Октомври, 2007 Неправилна интерпретация на ситуацията. Просто колегата (и градския де) проверява за късметчето останало на дъното на дъното на бутилката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #10 Отговорено 1 Октомври, 2007 хахахахахахаххахахахахаама не съм ли готЯн??? Як пич , седнал в Хонда , със Загорка в ръка , с на дидоне цаките ... аве извънземен може само да завиждате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #11 Отговорено 1 Октомври, 2007 Да,направо можем да те сложим като емблема на форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #12 Отговорено 1 Октомври, 2007 нищо няма да казвам Шшшш мой,нещо си замислен тука,ам? Или си се уморил от партито? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #13 Отговорено 2 Октомври, 2007 Ужас лелеее` не ви ли е срам бе момчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #14 Отговорено 2 Октомври, 2007 Ooo бай Х .... ако знаеш колко компромати иам за теб.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #15 Отговорено 2 Октомври, 2007 Ужас лелеее` не ви ли е срам бе момчета Аахахахаха, кой се обади axxaxaxa, точно срам Айдееее, че ще пусна клипчето от кабината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Draik #16 Отговорено 2 Октомври, 2007 рацере ама и ти остана до последноа за Ачо няма да говорим това е най-сериозния човек, от началото до края беше на линиясамо ме е яд че не го снимах след като го завих с одеалата Дано и другото парти направим нещо подобно а защо не и повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #17 Отговорено 2 Октомври, 2007 Като говорим за хората от Ямбол,тук има двама,сами да си признаят http://www.picvalley.net/v.php?p=u/65/16118_934.JPGп.с.Да Ангеле,ти пак участваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #18 Отговорено 2 Октомври, 2007 Ужас лелеее` не ви ли е срам бе момчета Аахахахаха, кой се обади axxaxaxa, точно срам Айдееее, че ще пусна клипчето от кабината дай дай , че само аз не съм го гледал май рацере ама и ти остана до последно а за Ачо няма да говорим това е най-сериозния човек, от началото до края беше на линия само ме е яд че не го снимах след като го завих с одеалата Дано и другото парти направим нещо подобно а защо не и повече Тони , хахаха другия път още по злобно :D Като говорим за хората от Ямбол,тук има двама,сами да си признаят http://www.picvalley.net/v.php?p=u/65/16118_934.JPG п.с.Да Ангеле,ти пак участваш Пацо , не се прави - ти беше виновника трима хондаджии "да карат хонда" в нетрезво състояние :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #19 Отговорено 6 Октомври, 2007 Това съм аз преди 2 години на едно събитие ... тоя уикенд се задава повторение на същото това събитие! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #20 Отговорено 6 Октомври, 2007 Яко размазване! Еле я Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #21 Отговорено 10 Октомври, 2007 • Нямам никакво раздвоение на личността, просто нямаше с кой да пия. • Пия само, когато съм подтиснат! А се подтискам тогава, когато не съм пил... • Трезвеник – това е алкохолик-мазохист... • Бирата – доказателството, че има Бог и че той ни обича и иска да бъдем щастливи. • В съотношение цена-качество бирата на аванта няма конкуренция. • Червеното вино е полезно за здравето. А здравето е нужно, за да се пие водка. • Алкохолът не помага за решаването на проблемите! Впрочем, и млякото не помага... • Студената бира ми топли душата • Мечта – това е още неотворената бира, а носталгия – вече изпитата.взето назаем от FIAT forum Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #22 Отговорено 10 Октомври, 2007 Яко размазване! Еле я пияницоооооооооооооооооо превзема дискотеки и сервиТУРКИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #23 Отговорено 11 Октомври, 2007 Аууу снощи как се наковах Много успешно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #24 Отговорено 12 Октомври, 2007 Road®aceR явно сме малко пияндетата.Между другото аз съм с врачанската ХОНДА.Ти ме посрещна първи на срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #25 Отговорено 13 Октомври, 2007 Бах.....снощи ходих на дискотека....интересно беше как трима човека изпихме четири бутилки уиски....но по-интересно ми стана кой ги плати? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #26 Отговорено 13 Октомври, 2007 Road®aceR явно сме малко пияндетата.Между другото аз съм с врачанската ХОНДА.Ти ме посрещна първи на срещата Абе не сме малко ами...явно се срамуват колегите от собствените си резили ! Па ние сме "деградирали" достатъчно че да си го признаем ! Помня те много добре ... даже помня че ти въртеше перката от "жегата" по отсечката ! Бах.....снощи ходих на дискотека....интересно беше как трима човека изпихме четири бутилки уиски....но по-интересно ми стана кой ги плати? ....Мой ... аре другия път кат решиш да 'одиш на Диско ,свирни да дойда с теб ! Нямаш кахъри,аз ходя 1 път в годината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #27 Отговорено 13 Октомври, 2007 Айде и аз да се самоизложа малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #28 Отговорено 13 Октомври, 2007 Айде и аз да се самоизложа малко. адаш, гледам със сетни сили си доплувал до шамандурите.................. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #29 Отговорено 14 Октомври, 2007 Ужас лелеее` не ви ли е срам бе момчета Абе батко ко праи на пилоня ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #30 Отговорено 14 Октомври, 2007 Айде и аз да се самоизложа малко. Хабре Антонио защо да се излагаш гледам и двете девойчета сгодни изглеждат или това е било само номер да почнат да те гушкат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #31 Отговорено 14 Октомври, 2007 (Редактирано) Хабре Антонио защо да се излагаш гледам и двете девойчета сгодни изглеждат или това е било само номер да почнат да те гушкат Смей се ти. Аз обаче не помня какво точно съм правил. А мацките помагат, защото другите мъже ги изнесоха по-рано. Текила бара никога не прощава. П.П.Абе Майна. Тя едната мацка е от Пловдив. Тази с чантичката. Може и да се познавате. Редактирано 14 Октомври, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #32 Отговорено 15 Октомври, 2007 П.П.Абе Майна. Тя едната мацка е от Пловдив. Тази с чантичката. Може и да се познавате. ааааа аз в акорда такива мацки не качвам - не искат да слизат после Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #33 Отговорено 15 Октомври, 2007 Тва живот ли е4-та вечер подреднямам думи направоама какво да се правихванах една стратегиа тукаседиш си в кръчмата, пииш си и си цъкаш каквото искашпоне сервитьорите са бързи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #34 Отговорено 16 Октомври, 2007 хванах една стратегиа тукаседиш си в кръчмата, пииш си и си цъкаш каквото искашпоне сервитьорите са бързи Я дай разяснение за тая стратегия ... че не стана ясно ! И за кръчмата плиис ?!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #35 Отговорено 16 Октомври, 2007 Филибетоима wi-fiима и всичко за пиене и ядене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #36 Отговорено 22 Октомври, 2007 Една стара тема ,която трябва да бъде тук ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #37 Отговорено 9 Декември, 2007 И кво ся ... вече всички пиете лимуната с фафли .. хихи ! Ма споко влизаме в едни периоди на празници .. ше има скоро съспенс ! Аре наздраве ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #38 Отговорено 9 Декември, 2007 Я,една мъжка тема да се посъбуди......................Roadracer аре наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NIO #39 Отговорено 9 Декември, 2007 Хайде вадете компроматите... Вчера беше празника на студентите време е млади и стари, завършили и незавършили да покажат уважали ли са празника.П.С. Честит празник на патерици на всички празнуващи го този ден.П.С. Нашия фотограф още не е изтрезнял и няма как да си покажа компромата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #40 Отговорено 16 Декември, 2007 Добър Вечер ! Я да видим кво стаа тука ! Чичка-тиим в атака ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове