Jump to content
Guest Ники

Проблем с Angel Eyes

Recommended Posts

Guest �ики

Здрвейте, вчера забелязах че не ми светят ринговете на фаровете.Проверих всички бушони и елета,които са за фаровете ,но не е от тях, връзките също са наред . Някои знае ли на какъв принцип светят те,с крушки ли са или с някакви диоди.Каде мога да тарся проблема и как да отворя фара струва ми се невъзможно без да го счупя.помня че имаше подобна тема за отварянето на фаровете ,но не мога да я намеряПоздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TYPE-S

Колега има две диодчета противоположно поставени на една плочица 99% съм сигурен че има как да се извадят огледай фара от долната или от горната страна трябва да има малки тапи гумени или пластмасови от там се вадят а иначе ако ги извадиш отиваш в някой магазин за електронни компоненти и си копуваш същите диоди и ги презапояваш, но може и проблема да е в малките съпротивления под тях те също се копуват, успех и пиши ако си се справил.

Редактирано от TYPE-S

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До фаровете стига ток не е от това. Тоя фар няма никакви тапички нито отдолу нито от горе.Някакви идеи как да го отворя без да го счупя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До фаровете стига ток не е от това. Тоя фар няма никакви тапички нито отдолу нито от горе.Някакви идеи как да го отворя без да го счупя.

с пистолета за горещ въздух

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policeman

Кво стана колега,реши ли проблема?Щото и моя единият нещо даде фира :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отварял съм такъв фар, ама на корсата ;) става с ножовка ;) поне на тея на корсата няма достъп до тази платка с двата светодиода отвън, та фанах лист ножовка, по малко и на почивки, че като се загрее се лепи пластмасата за ножовката. сменям светодиодите и после с обикновен санитарен силикон ги уплътнявам, за да може да се отлепи лесно пак при необходимост. иначе не виждам с какво може да отлепиш пластмасовото стъкло отпред от пластмасовия кожух, който държи лупите - направо мисля че е невъзможно, защото те влизат в един улей и там е яко насосано със лепило.за да не издухат светодиодите на новите фарчета на доминикчо му сложихме по едно съпротивление ;) последователно на габаритите, за да ограничим тока на към 7-8 mA (по спомени)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та.... :) Прецака ми се единият ринг на десния фар и станах малко едноок.Днес след консултация тук там установих,че фара се отваря чрез нагряване с пистолет за горещ въздух,за което благодаря на колегите ZERO & BOSS HOGG.След дълга играчка стигнах до тук :

Публикувано изображение

Смених единият диод,но при монтажа се откъсна и другият ,след което подмених и него.При сглабяне на фара се прекъсна и кабела на другият ринг........... :P:P:dry::P

Публикувано изображение

Направо полудях :P Смених и тези два диода,сглабяме с моя авер пробваме преди монтаж на фара,всичко ок.Монтирах фара и пак проба ,всичко сглобено.............. :) УЖАС!!!Пак единият не бачка!Е, днес не ми беше ден,просто се отказах с надеждата,че другият път ще ми върви повече :( Така,че ако някой стигне до тия проблеми да се въоръжи с търпение и време за губене, и дано има повече късмет от мен :) Много са яки фаровете,но прецакат ли се дървото е голямо :/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и не се стопиха :rolleyes: или при тебе отпред стъклото не е пластмасово, а си е истинско стъкло???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest �ики

Моя го дадох на едни приятели еладжии.Отворили са го с нож и горещ въздух.Диодите са били изгорели защото не са били свързани последователно на по 3 волта на диод, а на всеки е идвало по 6 волта. Сменили са ги и сега са си наред само дето светят малко по слабо,но по техните думи това е правилният начин на свързване и шансда да изгорят е много малък.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...