GINDAHOOD 1 #1 Публикувано 27 Септември, 2007 (Редактирано) момчета може ли да ме светнете какво става:паля колата загряла е,вдигам капака.давам ного газ изведнаж ,кабелите пресветват праят си някаква мрежа за секунда и след това спират, никакви оттечки, никаде .с много газ го правя това и задаржам на 2- 2,5 оборота и няма никакви проблеми. и като дам многко газ даже и претриса за секунди.точно когато пресветват кабелит, някои да се е челосвал с такова проблемче моля за подкрепа ако можете . един по образован ми вика да си сменя свещите и ще се оправи . ама се пак тои не кара ХОНДА ами опел. Редактирано 27 Септември, 2007 от GINDAHOOD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #2 Отговорено 27 Септември, 2007 после може и гърнето да си смениш че може да трупа статично електичество като се вее отзад в безтегловност шегата настрана това се получава само от остаряване на изолиращия външен слой на кабела или лулите независимо от марката на автмобила нормално е да притриса все пак искрата отива вместо в свеща между кабелите и отсалбва искрата на електрода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GINDAHOOD 1 #3 Отговорено 27 Септември, 2007 после може и гърнето да си смениш че може да трупа статично електичество като се вее отзад в безтегловност шегата настрана това се получава само от остаряване на изолиращия външен слой на кабела или лулите независимо от марката на автмобила нормално е да притриса все пак искрата отива вместо в свеща между кабелите и отсалбва искрата на електродаема щом са остаряли кабелаците ,що не го прай след това ,ами само за секунда.на 7000 оборота я натиснах и нищичко не пресветна в кабелите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #4 Отговорено 28 Септември, 2007 колега земи една гъбичка и измий кабелите и лулите както трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GINDAHOOD 1 #5 Отговорено 28 Септември, 2007 като си слижа раката на кабелите и я изфорсирам грам ток не ме удря. .да ги измия така ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_pr #6 Отговорено 28 Септември, 2007 като си слижа раката на кабелите и я изфорсирам грам ток не ме удря. .да ги измия така ли?Да, в краи на сметка нищо не губиш и моите бяха така но се оправиха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD #7 Отговорено 30 Септември, 2007 смених свещите и всичко се оправи. с миенето на кабелите нестана.но мерси се пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове