Jump to content
Guest 1net

Ей така се управлява форум

Recommended Posts

Guest 1net

Получено от Виктор ;) на ICQ...

Седят трима в една лодка и ловят риба. Нощ, скоро се съмва. Единия казва: - Изгрева! Втория: - Да, отдавна не съм виждал такава красива гледка! Третия с два ритника изхвърля първите двама от лодката. Двамата изплуват. - Кво ти става бе? - Първия за офтопик, втория за флуд. - Абе ти полудя ли???! Пича вади едно весло и с всичка сила удря и двамата по главите: - А за обида - бан;)

Приятен ден във форума ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

Използвай търсачката;)! Не пускай само безмислени и дъвкани теми ;) вече е пускано тук във темата с вицове ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GeFi

Получено от Виктор ;) на ICQ...

Седят трима в една лодка и ловят риба. Нощ, скоро се съмва. Единия казва: - Изгрева! Втория: - Да, отдавна не съм виждал такава красива гледка! Третия с два ритника изхвърля първите двама от лодката. Двамата изплуват. - Кво ти става бе? - Първия за офтопик, втория за флуд. - Абе ти полудя ли???! Пича вади едно весло и с всичка сила удря и двамата по главите: - А за обида - бан;)

Приятен ден във форума ;);)
Хахахахах цепи цепиииии ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Използвай търсачката:angry:! Не пускай само безмислени и дъвкани теми ;) вече е пускано тук във темата с вицове :bye:

ми не намерих тематъа с вицовесори за търсачкатаако некой модератор сметне за добре да трие темата :lol:
След малко ще я изтрия :D;):angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахахаха тва ще е някои бивш IRC @ :angry::bye::angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest misho

Използвай търсачката:angry:! Не пускай само безмислени и дъвкани теми :D вече е пускано тук във темата с вицове :bye:

ми не намерих тематъа с вицовесори за търсачкатаако некой модератор сметне за добре да трие темата :angry:
Споко бе, нали Off Topic е "ПЛЯВА ФОРУМ" - пиши си кво'т си искаш :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

T'ва да не ви е offtopic бе ей ! ;) А относно вица , бях го пуснал в темата за вицовете ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе Емо, ти обикновенно като се напиеш, настават тежки времена за форума.Публикувано изображение Я се наспи, и после пиши.

Публикувано изображение ;) ;)

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Вие да се благодарите че не е изтрил другата тема за да не се дулира с неговия пост :lol::blink::shock:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...