Jump to content
Десислав Иванов

Защо не се поздравяваме

Recommended Posts

Поне аз колега винаги поздравявам, скоро идвах кум бургас, и винаги поздрав с бибббббббббббз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз отдавна се отказах да поздравявам всички , щото се навъдиха много и повечето сигурно не са и чували за форума/клуба. Иначе се кефя ако някой ми мигне и винаги отвръщам !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рядко пропускам да ми отбегне хонда по пътя без да съм поздравил. Е само ако е мадама вътре и жената е с мене неправя нищо щото ще остана без очета. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да вярно, че имаше пак такава тема както писах в нея аз никога не подминавам хонда по пьтя безмьлвно вина ги са едни свирки едни аварийни и винаги с широка усмивка но не винаги ме разбират но повечето ми отврьщаха подобаващо ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако случайно пропусна да поздравя ....Ръчна волана на обратно и да го догоня да го поздравя колегата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако случайно пропусна да поздравя ....Ръчна волана на обратно и да го догоня да го поздравя колегата :angry:

Значи ако видя да обру6та някоя хонда с ръчна и да ме гони да не се пла6а :bye:.А междо другото тва на снимката твоита хонда ли е да знам да ти сеяткам свиркам и разни такива :lol::angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако случайно пропусна да поздравя ....Ръчна волана на обратно и да го догоня да го поздравя колегата :angry:

Значи ако видя да обру6та някоя хонда с ръчна и да ме гони да не се пла6а :bye:.А междо другото тва на снимката твоита хонда ли е да знам да ти сеяткам свиркам и разни такива :D:angry:
Хахахаха Нема се плашиш ве 3-та 2-ра и стапваш здраво на педала :lol: Не не е моята но смятам да я правя така , моята можеш да я видиш в галерията ми ... нищо особено . Малко офф - Ти ков реши за неделя ще идваш ли ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи ако видя да обру6та някоя хонда с ръчна и да ме гони да не се пла6а :bye:.А междо другото тва на снимката твоита хонда ли е да знам да ти сеяткам свиркам и разни такива :D:angry:
Хахахаха Нема се плашиш ве 3-та 2-ра и стапваш здраво на педала :lol: Не не е моята но смятам да я правя така , моята можеш да я видиш в галерията ми ... нищо особено . Малко офф - Ти ков реши за неделя ще идваш ли ??
незнам о6те за неделя ако ре6а 6те пи6а ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам сега да поздравя колегата със синьо-черната 5-ичка Сивик, с когото се "срещнахме" в понеделник сутрин на Щросмайер, но на когото не можах да отвърна на поздрава. Едно че "му бях перпендикулярно", второ - ужасно много ми се спеше и затова успях само да се усмихна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sharki

Рядко пропускам да ми отбегне хонда по пътя без да съм поздравил. Е само ако е мадама вътре и жената е с мене неправя нищо щото ще остана без очета. :D

Абсолютно! :lol: Не трябва да има пропуск :lol:Вчера, като си карах ламборгинито към омбре, по сливница в рамките на няколко светофара видях 3 сивика и един рекс светнах на всеки, който можеше да ме види :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почти никога не пропускам да поздравя,а отговор съм получавал не повече от 5 пъти. Обикновено човека в отсрещната кола започва да се взира със залепено чело на предното стъкло, да види аджеба кой е тоя дето му мига.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...