Guest dido78 #1 Публикувано 26 Септември, 2007 (Редактирано) Привет на всички форумци Купих си кола и то Хонда Акорд, колата все още е в Холандия, но към края на седмицата ще ми я докарат! Модела е 97г, 1.8i 116 кс Молбата ми е, да ми дадете малко инфо за модела и двигатела, силни и слаби страни! Благодаря на всички отзовали се Редактирано 26 Септември, 2007 от dido78 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDASI 0 #2 Отговорено 26 Септември, 2007 Имам същия модел: Акорд 1.8 i LS ,97г. Внимавай при смяната на ангр. и балансиращ ремъци.Намери читав автомонтьор, защото ако манипулацията не е направена както трябва ще имам много ядове.Избягвай да я караш на газ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido78 0 #3 Отговорено 26 Септември, 2007 Имам същия модел: Акорд 1.8 i LS ,97г. Внимавай при смяната на ангр. и балансиращ ремъци.Намери читав автомонтьор, защото ако манипулацията не е направена както трябва ще имам много ядове.Избягвай да я караш на газ!Защо, какъв е проблема да се сложи газ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido78 0 #4 Отговорено 26 Септември, 2007 Толкова малко хора ли карате Акорд Помогнете налко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #5 Отговорено 27 Септември, 2007 постовете на REDASI са изтрити... REDASI, не знам какво направи колега.... ще пробвам да ти изкопая мнението от кашата която беше постнал. .... е съжалявам, ама не мога да включа какво си искал да кажеш. Пробвай да отговориш пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #6 Отговорено 27 Септември, 2007 Колега това е Accord .. за какви слаби страни говориш ..освен 4е тази за която става дума е с малко по слаб двигател 1,8..ина4е ..сипвай бензин и карай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #7 Отговорено 27 Септември, 2007 аз имам 2.0 акорд от 94 - разликата освен фейслифта и двигатела, - мисля че дисковете са ти по-гоелми , което е добре -аз брах много ядове с тях .. като надисна спирачката ми тресеше волана (и цялото купе) .. слагаи меки накладки .. но при мен диска беше 262 мм при теб мислия че е 290 мм .. не съм сигурен ... но слагай меки накладки . Друго .. ако ти се разтропат шарнирите, кормилни накрайници и др. - каквото искаш ги прави .. възтановявай , слагай фалшиви САМО не слагай фалшиви долни шарнири - на тях ти се държи цялото окачване - аз си изпатих (поне беше малкия дявол, даже може да се каже, че добре че ги скъсах в града ... та нямаше поражения, освен джантата ) та с тях компромис недей да правиш. друго не се сещам май и няма питай ако имаш въпроси ... слагай готино масло когато трябва и това е .. за гас не мога да ти кажа нищо .. карам я на бензин . а купих я с неработеш абс - датчика - може и без него айде със здраве и безаварийно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDASI 0 #8 Отговорено 28 Септември, 2007 Извинявам се за внесената неразбория ! Намери с търсачката темата: Въпрос за АГУ на Accord.Там ще намериш някои от отговорите. ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове