Jump to content
plams

Не'ам 'ко ста'а

Recommended Posts

:music: Модераторите на дълбокоуважаваният ни сайт май ми дел-наха темичката за handsfree-то и се чудя защо бе my friends?!? Прочетох внимателно правилата на сайта по отношение на постването и не разбирам какво толкова съгреших :whistle: не съм прекалявал със смайлита, не съм писал на латиница без нужда, единствено си позволих да "дигна" темата на следващият ден и после не си я намирам :alien: .... Сега се питам(знам, че не са длъжни да дават обяснения за действията си) не е ли това място за нас users да се чустваме комфортно и да си менкаме джаджи и опит!?! И след едно такова орязване на крилата как да се чувствам като у дома???Надявам се да сте ме разбрали правилно, не искам да засегна никой!!!Мир вам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятната причина - някой е видял темата ти чак след като си я вдигнал. Иначе щеше да бъде изтрита на момента. Това е автомобилен форум посветен на Хонда феновете, а не такъв за мобилни комуникации. :music: Иначе сигурен съм, че не е нищо лично. :whistle: Просто ако всеки почне да продава тук всичко, каквото има за продаване - ще се обърне на битакбг.ком и куцо и сакато ще обърнат форума на сайт за малки обяви. Не се сърди, но подфорумите за продажби на КОЛИ, АВТОЧАСТИ и АУДИО са само ЕКСТРА към основната функция на този форум. А тя е - място за фенове на марката.

Като гледам - регистриран си по-отдавна от мен и тези неща сигурно и сам ги знаеш! :alien:

Редактирано от Димитър Коев

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се опитам да ти отговоря кратко и ясно, не съм модератор, но:

Още преди да се напишат правилата имаше тема в която беше пояснено че тук не е бит пазар!

продажба на персонални компютри,ланци,GSM-и и т.н. - за тях си има други места в нета!

точка 4 от правилата за купува/продава:

4. Търсенето и предлагането на резервни части за други марки автомобили е забранено. Изключения правят части независещи от марката, като тунинг аксесоари, джанти, аудио техника и други.

Продавайки хендс-фри, утре някой ще иска да си продава гсм-а, после нощната лампа защото не ми трябва ве4е,...........

Надявам се да си ме разбрал!

Нищо лично иначе!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен!Точно поради това - да не спамвам сайта прочетох изцяло условията и не намерих за обидно да предложа джаджата, все пак е по различно от всичко изброено до тук и все пак, Да!!! имате право не е пряко свързано с марката!Извинявам се за което!!!

Редактирано от plams

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Аз бяхизтрих я защото е обява за GSM аксесоар.може и да не съм много прав, но така счетох за добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нали трябва да се пълни форума с нещо естествено има си места в него за това,но човека е хонда фен,защо да не му помогнем..не е някъв фен на опел или голф....хондаджия е свързано е с форума според мене ! :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз мога малко да успоря, защото хандсфрито е аксесоар, който олеснява шофьора и може да се избегне катастрофа, а и е съвместим със всички марки коли :music::whistle:

Редактирано от honda_lv

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да, и аз поспорих със себе си преди да изтрия поста...............

пак тъмната страна в тебе е надделяла ;);) от години карам само с хендсфри и го препоръчвам на всички - хем е безопасно, хем и си спокоен че няма да те глобят! Още повече, че цените им паднаха достатъчно за да си купи всеки ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Thank's!(за модераторския отзив)Ето това е мъжка приказка, повече няма да плямпотя по темата, за урок си ми е!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...