plams 1 #1 Публикувано 26 Септември, 2007 Модераторите на дълбокоуважаваният ни сайт май ми дел-наха темичката за handsfree-то и се чудя защо бе my friends?!? Прочетох внимателно правилата на сайта по отношение на постването и не разбирам какво толкова съгреших не съм прекалявал със смайлита, не съм писал на латиница без нужда, единствено си позволих да "дигна" темата на следващият ден и после не си я намирам .... Сега се питам(знам, че не са длъжни да дават обяснения за действията си) не е ли това място за нас users да се чустваме комфортно и да си менкаме джаджи и опит!?! И след едно такова орязване на крилата как да се чувствам като у дома???Надявам се да сте ме разбрали правилно, не искам да засегна никойМир вам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 26 Септември, 2007 (Редактирано) Най-вероятната причина - някой е видял темата ти чак след като си я вдигнал. Иначе щеше да бъде изтрита на момента. Това е автомобилен форум посветен на Хонда феновете, а не такъв за мобилни комуникации. Иначе сигурен съм, че не е нищо лично. Просто ако всеки почне да продава тук всичко, каквото има за продаване - ще се обърне на битакбг.ком и куцо и сакато ще обърнат форума на сайт за малки обяви. Не се сърди, но подфорумите за продажби на КОЛИ, АВТОЧАСТИ и АУДИО са само ЕКСТРА към основната функция на този форум. А тя е - място за фенове на марката. Като гледам - регистриран си по-отдавна от мен и тези неща сигурно и сам ги знаеш! Редактирано 26 Септември, 2007 от Димитър Коев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #3 Отговорено 26 Септември, 2007 Ще се опитам да ти отговоря кратко и ясно, не съм модератор, но: Още преди да се напишат правилата имаше тема в която беше пояснено че тук не е бит пазар! продажба на персонални компютри,ланци,GSM-и и т.н. - за тях си има други места в нета! точка 4 от правилата за купува/продава: 4. Търсенето и предлагането на резервни части за други марки автомобили е забранено. Изключения правят части независещи от марката, като тунинг аксесоари, джанти, аудио техника и други. Продавайки хендс-фри, утре някой ще иска да си продава гсм-а, после нощната лампа защото не ми трябва ве4е,........... Надявам се да си ме разбрал! Нищо лично иначе! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plams 1 #4 Отговорено 26 Септември, 2007 (Редактирано) Съгласен!Точно поради това - да не спамвам сайта прочетох изцяло условията и не намерих за обидно да предложа джаджата, все пак е по различно от всичко изброено до тук и все пак, Да имате право не е пряко свързано с марката!Извинявам се за което Редактирано 26 Септември, 2007 от plams Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #5 Отговорено 26 Септември, 2007 Аз бяхизтрих я защото е обява за GSM аксесоар.може и да не съм много прав, но така счетох за добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #6 Отговорено 26 Септември, 2007 нали трябва да се пълни форума с нещо естествено има си места в него за това,но човека е хонда фен,защо да не му помогнем..не е някъв фен на опел или голф....хондаджия е свързано е с форума според мене ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #7 Отговорено 26 Септември, 2007 (Редактирано) аз мога малко да успоря, защото хандсфрито е аксесоар, който олеснява шофьора и може да се избегне катастрофа, а и е съвместим със всички марки коли Редактирано 26 Септември, 2007 от honda_lv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #8 Отговорено 26 Септември, 2007 да, и аз поспорих със себе си преди да изтрия поста...............пак тъмната страна в тебе е надделяла от години карам само с хендсфри и го препоръчвам на всички - хем е безопасно, хем и си спокоен че няма да те глобят! Още повече, че цените им паднаха достатъчно за да си купи всеки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plams 1 #9 Отговорено 26 Септември, 2007 Thank's!(за модераторския отзив)Ето това е мъжка приказка, повече няма да плямпотя по темата, за урок си ми е!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове