1net 41 #1 Публикувано 25 Септември, 2007 Д15Б2имаме си няколко д13-ки които се подиграват със законите на физиката, но като ги изключим тях, д15-ката си е по-добра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moko 1 #2 Отговорено 25 Септември, 2007 ОК А и още нещо.Този D15B2 пълен инжекцйон ли е или моно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GINDAHOOD 1 #3 Отговорено 25 Септември, 2007 ОК А и още нещо.Този D15B2 пълен инжекцйон ли е или моно?моноинжекция 90 кончета. наистина е добър. по него можеш доста неща да пипаш, отколкото на д13ките.а и е икономичен. аз съм с такъв.абе общо взето всички го хвалят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moko 1 #4 Отговорено 25 Септември, 2007 10х GINDAHOOD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #5 Отговорено 25 Септември, 2007 Не искам да отварям нова тема за почти същия въпрос ,но и аз се чудя между два двигателя D16Z6 и D15B7. И още един въпрос. Какви са разликите в килогарамите на Civic Coupe и Hatchback и кое по-добре се държи в завой ?Мерси ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #6 Отговорено 25 Септември, 2007 Не искам да отварям нова тема за почти същия въпрос ,но и аз се чудя между два двигателя D16Z6 и D15B7. И още един въпрос. Какви са разликите в килогарамите на Civic Coupe и Hatchback и кое по-добре се държи в завой ?Мерси ! Тук верния отговор е D16Z6. Все пак е Vtec. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #7 Отговорено 26 Септември, 2007 тегави въпроси почнахте да задавате Д15Б7 или д16з6..... някои колеги си предпочитат втек-а пред всичко, но ако аз трябваше да избира щях да хвърлям ези/тура. Причината е че и двата двигателя са мнооого добри и надежни. Мисля че втек-а е с малко по-къси скорости, но не съм сигурен.За завои със средна или висока скорост, купето ще седи по-добре според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Aleksandyr #8 Отговорено 27 Септември, 2007 Аха .. а спирачките как са? Малко ме притесняват тези барабани отзад .. иначе вече везната се накланя повече към купето, ама и хеча е един готин разплут по земята като го погледниш отзад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #9 Отговорено 27 Септември, 2007 Ако питаш мен - избери барабанитеспират добре, елементарни са и не се развалятв дисковите спирачки имаш части като за малък двигател и рентабилността им е доста по-лоша от на барабанните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #10 Отговорено 27 Септември, 2007 Аха .. а спирачките как са? Малко ме притесняват тези барабани отзад .. иначе вече везната се накланя повече към купето, ама и хеча е един готин разплут по земята като го погледниш отзад И какво точно те притесняват барабаните ? Щом японеца така го е конструирал значи е добре, повярвай ми.Имаме даже колеги със суап Б16А2 във хечове с барабани и не се оплакват. И в общи линии ако си сменяш накладките редовно и с качествени всичко е ОК. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Aleksandyr #11 Отговорено 27 Септември, 2007 Барабаните ме притесняват защото не са дискове ,сигурен съм че дисковете спират по-добре ,но само питам как са дали работят добре ,защото аудито което карам в момента може да е с дискови спирачки отзад ,но не работят както трябва.Проверявал съм ги много пъти ,нарочно съм правел по дълги спирания и посля като проверя колко за затоплени ,предните неможе да се пипат ,а задните ..все едно нищо не се е случвало с тях. Та затова питам.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #12 Отговорено 27 Септември, 2007 Барабаните ме притесняват защото не са дискове ,сигурен съм че дисковете спират по-добре ,но само питам как са дали работят добре ,защото аудито което карам в момента може да е с дискови спирачки отзад ,но не работят както трябва.Проверявал съм ги много пъти ,нарочно съм правел по дълги спирания и посля като проверя колко за затоплени ,предните неможе да се пипат ,а задните ..все едно нищо не се е случвало с тях. Та затова питам.. Моя Сивик Д15Б2 е с барабани отзад и нямам никакви оплаквания, а предишния ми Сивик Д16А6 беше с дискове отзад и честно да ти кажа не откривам особена разлика в спирането - и двете спират добре, ако са в изправност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове