Jump to content
bigkolio

Потресен съм

Recommended Posts

От 20 дена съм член на семеиството на Honda.Имам "сивиче" 1.3 94 г. D13B2.Къпих колата от София и до Бургас ми излори 5/100.Тук и смених ремъците,маслото и накладките.Проблема е,че почна да ми гори 10/100 извън градско.За градско не съм я засичал но със сигурност е повече.Знаете ли на какво може да се дължи това драстично увеличение?Осжен това не знам къде трябва да стои стрелката на температурата.Моята не се вдига на повече от 1/4.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредния объркан ремък :) Ако този който ти е сменял ремъка ти каже че всичко е ОК, не му вярвай :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В какъв смисъл объркан ремък?Освен това забравих да титам-понякога държи много високи обороти,дори след продължително каране стигат до 3000,но не го прави много често?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И Аз мисля че са ти объркали нещо в сервиза, потърси мнения за друг майстор-не ходи пак при същия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление сега сам прекалено ангажиран и нямям вазможност да посетя сервиза в работно време.Какво точно му е сбъркано на ремъка?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^зацепването....виж си и термостата да не е блокирал отворен,щом колата ти не може да загрее като хората.това също би ти вдигнало малко разхода...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега зацепена е непраавилно- смени сервиза незабавно - добре пак че не са направили по голяма беля

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега наскоро сменях ангренажен ремък и се оказа че предният е бил "прескочил" с един зъбрезултатът беше огромен. преди това нямах такива проблеми като теб но оборотите ми неможеха да стигнат над 6000, а сега ограничителят спокойно си удря на 7 и върви сигурно 2 пъти повече. представям си ако не е само с 1 зъб или нещо по сериозно е объркано при поставянето. не ги разбирам много тия работи, но се надявам от личен опит да мога да помогна. И моят съвет е да отидеш при някой свестен майстор. Аз реших да дам някой лев повече и отидох в ХОНДА, за което никак не съжалявам!Юби - КО ЕООДкв. Горубляне, ул. Самоковско шосе N2 Втелефон 974 48 77gsm 0888 63 46 16там ходих аз, но се запазва час предварителноуспех !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bigkolio

благодаря ще пробвам в нов сервиз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От 20 дена съм член на семеиството на Honda.Имам "сивиче" 1.3 94 г. D13B2.Къпих колата от София и до Бургас ми излори 5/100.Тук и смених ремъците,маслото и накладките.Проблема е,че почна да ми гори 10/100 извън градско.За градско не съм я засичал но със сигурност е повече.Знаете ли на какво може да се дължи това драстично увеличение?Осжен това не знам къде трябва да стои стрелката на температурата.Моята не се вдига на повече от 1/4.

на1/4 е нормално! постигнах го след смяна на термостат,датчик за темп. радиатор и др./преди водата завираше/ и разхода ми сега е 5.1/100 при 120 км-магистрала т.е.разхода ти е от ремък или нещо друго-питай колегите!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...