АЛЕКС БУРДИН 1 #1 Публикувано 22 Септември, 2007 Не е със хонда но кво съм виновен че нямам хонда със задно Все пак е приятно за гледане И споделете дали ви харесва и въобще мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #2 Отговорено 22 Септември, 2007 Я ти от Русе ли си?Гледам русенския полигон е това!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #3 Отговорено 22 Септември, 2007 (Редактирано) нищо че е Лада!... важно е задкормилното устройство!... Мен лично ме кефи,нищо че май сме гледали този клип вече.... Да можех и аз така да карам,нямаше да гледам като маймун зад волана!... Редактирано 22 Септември, 2007 от JAZZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ð�ЛЕКС #4 Отговорено 23 Септември, 2007 (Редактирано) нищо че е Лада!... важно е задкормилното устройство!... Мен лично ме кефи,нищо че май сме гледали този клип вече.... Да можех и аз така да карам,нямаше да гледам като маймун зад волана!... А това не е гледано съвсем скоро е снимано въпреки че всяка неделя и четвъртък има такива автомобило разрушаващи мероприятия Я ти от Русе ли си?Гледам русенския полигон е това!! Да полигона е но не съм от русе само ходя да карам от време на време Редактирано 23 Септември, 2007 от АЛЕКС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ripper #5 Отговорено 25 Септември, 2007 Задно + шпер му е майката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DazzleDream 0 #6 Отговорено 25 Септември, 2007 има хонда със задно S2000 например Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #7 Отговорено 25 Септември, 2007 Задно + шпер му е майката Много си прав колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #8 Отговорено 26 Септември, 2007 има хонда със задно S2000 напримерЗнам колега ама нямам средствата да си я направя както аз искам чудя се един ден мое да се прежаля и да направя сивика със задно А на ладичката няма ЛСД с обикновения диф е ако имаше и лсд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове