Pepo 0 #1 Публикувано 22 Септември, 2007 ами пак съм аз значи забелязвам за д15з6 става въпрос , че когато трагвам , но не всеки пат на първа и втора скорост колата трепери според мен не е саединителя защото всички скорости влизат както трябва една не ми се е запънала и не се получава винаги така е не усещам това треперене в саединителя а цялата кола се тресе и не винаги според вас от какво може да е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dj_freak 38 #2 Отговорено 22 Септември, 2007 Демферни пружини на съединител , тампон на двигател, крив огледален диск на съединител и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #3 Отговорено 22 Септември, 2007 Демферни пружини. на това залагам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1065 #4 Отговорено 22 Септември, 2007 Феродов диск-заминали са му пружините Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #5 Отговорено 22 Септември, 2007 Феродов диск-заминали са му пружините Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове