Pepo 0 #1 Публикувано 22 Септември, 2007 Здравейте и аз да се похваля имаме си още една Хонда в семейството , значи акорда го дадох на братми че по семейна кола а аз си взех д15з6 много добре ми се отразява на джоба в сравнение с акорда ) , но имам няколко въпроса и ще ги задам в другия раздел а ето и няколко снимки макар и не много хубави , но ще кача и хубави http://www.picvalley.net/v.php?p=u/24/5828_162.JPGhttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/24/5827_154.JPG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INTEGRA_R 0 #2 Отговорено 22 Септември, 2007 Честито колега много е готина колицата.Безавариино каране... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #3 Отговорено 22 Септември, 2007 честито колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaCRX85 0 #4 Отговорено 22 Септември, 2007 Да честито колега много безаварийни км да навартиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #5 Отговорено 22 Септември, 2007 Честито и от мен.Да те радва много,в което избщо не се съмнявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #6 Отговорено 22 Септември, 2007 Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blackw 0 #7 Отговорено 22 Септември, 2007 мойта е абсолютно същата! готина колица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #8 Отговорено 22 Септември, 2007 Браво Пепо, много изпъната изглежда! Ела на срещата, та да се види наживо?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #9 Отговорено 22 Септември, 2007 Честито,много добър избор Само приятни моменти с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #10 Отговорено 22 Септември, 2007 Честито,безаварийно да си я караш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #11 Отговорено 22 Септември, 2007 честито супер е хонделката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #12 Отговорено 22 Септември, 2007 Честитутка и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #13 Отговорено 22 Септември, 2007 Честито и много безаварийни със здраве и радост да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #14 Отговорено 22 Септември, 2007 Честито и от мен много е лачо да си я караш с кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове